BloggStrømmetjenester
Beste podkasttjeneste 2022: Podme vs Podimo

Beste podkasttjeneste 2022: Podme vs Podimo

I denne artikkelen skal vi se på forskjellene mellom Podme og Podimo. Disse tjenestene har forskjellige innhold. Du får også vite hvilken av tjenestene som passer best for deg.

Christoffer
|
søndag 23. januar 2022
Beste podkasttjeneste 2022: Podme vs Podimo

De siste årene har podcaster blitt en svært populær greie, og mange er begeistret for muligheten til å lytte til innhold man interesserer seg i uten å måtte høre det live på radio.

Med populariteten har også større aktører sett muligheten til å legge podkast-innhold bak betalingsmur. I denne artikkelen skal vi se på de viktigste forskjellene, og likhetene, på Podme og Podimo.

La oss se nærmere på forskjellene mellom Podimo og PodMe.

Kort og godt: Podimo og Podme

podimo_logo.jpgpodme-logo.png
PodimoPodMe
Pris
Prisen starter fra 79 kr/mnd.
Pris
I likhet med Podimo har PodMe en pris på 79 kr/mnd
Prøveperiode
Podimo har en gratis prøveperiode i 30 dager
Prøveperiode
PodMe kan du prøve gratis i 14 dager
De mest populære podcastene
G-punktet med Iselin Guttormsen, Suksess med Jan Thomas, Uforklarlig med Lilli Bendriss, Råning med Tone.
De mest populære podcastene
Papaya med Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim, Tusvik & Tønne med Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne, Konspirasjonspodden med Fredrik Sjaastad Næss og Bjørn-Henning Ødegaard.

Om Podimo

podimo-screenshot.JPG

Podimo er en abonnementstjeneste for podkaster, lydbøker og lydhistorier. Etter oppstarten i Danmark, valgte Podimo å ekspandere til Norge. Siden oppstarten i 2019 har Podimo fått med seg flere profilerte, kjente og kjære radio- og TV-personligheter til plattformen deres. Podimo har som visjon å gi deg tilgang til tusenvis av podkaster som finnes eksklusivt her.

Podimo har siden oppstarten i 2019 fått med seg Iselin Guttormsen med podkasten "G-punktet", Lilli Bendriss med podkasten "Uforklarlig" og får med seg nye kjente stemmer for hver uke.

I motsetning til Schibsteds tjeneste PodMe står en oppstartsbedrift fra Danmark bak tjenesten Podimo. Podimo er en abonnementstjeneste for podkast, lydbøker og lydhistorier.

Hvorfor velge Podimo?

 • Gratis prøveperiode på 14 dager.
 • Ingen bindingstid.
 • Har både podkaster og lydbøker.
Prøv Podimo gratis i 30 dager

Hva kan du finne på Podimo?

Selv om innholdet hos Podimo endrer seg fra tid til annen, er det noen store og kjente navn som har podkastene eksklusivt hos Podimo.

G-punktet med Iselin Guttormsen

Iselin Guttormsen har de siste årene blitt en kjent personlighet her til lands. Hun er åpen om kvinners helse. I podkasten "G-punktet" får du høre om følelser, om livet og mye mer rundt kvinners seksualitet, direkte og uten filter. g-punktet-med-iselin-guttormsen.png

Suksess med Jan Thomas

Jan Thomas er en folkekjær personlighet, som har bygget opp sin gründerkarriere og brand gjennom årene med hardt arbeid. Han deler sin erfaring i sin podkast "Suksess med Jan Thomas", der du som lytter får høre Jan Thomas og andre kjente mennesker som deler sin vei til toppen. suksess-med-jan-thomas.png

Ser du etter Podimo rabattkode for 2022?
Se alle Podimo rabattkoder
Prøv Podimo gratis i 30 dager
Prøv Podimo gratis i 30 dager
 • Podimo har ingen bindingstid.
 • Har utvalg av både både podkaster og lydbøker.
 • Du kan prøve 30 dager gratis før du bestemmer deg.
 • Om Podme

  podme-screenshot.JPG

  Podme er en annen podcasttjeneste i Norge, og er Schibsteds satsning på podcast. Podme lar deg lytt til eksklusivt og reklamefritt innhold du ikke får andre steder. Som med Podimo varierer innholdet fra populære toppodcaster til helt nye produksjoner.

  Hvorfor velge PodMe?

  • Gratis prøveperiode på 14 dager.
  • Større podkast-profiler enn hos Podimo.

  Hva kan du finne på Podme?

  Papaya

  Papaya er Radioresepsjonens arvtager, men med de samme personene fra Radioresepsjonen - Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim. Papaya er et lettbeint underholdningsprogram. papaya.jpg

  Tusvik & Tønne

  Tusvik & Tønne (Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne) har hatt enorm suksess med sitt podcastprogram med samme navn. I denne podcasten snakker de to komikerne fritt om det de har på hjertet. tusvik-og-tønne.jpg

  Konspirasjonspodden

  Konspirasjonspodden er podcasten til Fredrik Sjaastad Næss og Bjørn-Henning Ødegaard som hver uke tar for seg en kjent, eller ukjent, konspirasjon. Konspirasjonspodden.jpg

  Dette er bare 3 av alle podcastene som finnes hos PodMe, og du finner mange andre spennende podcaster på PodMe.

  Hva er egentlig en podkast?

  Podcast, fra engelsk "podcasting", er en måte å kunne publisere lydopptak på internett. En podcast i seg selv er selve lydfilen som distribueres på nettet. Man kan se podkast forkortet som "podd" i Norge.

  Hvor finner du podkaster?

  Det er flere steder du kan finne podkaster. Podimo, Podme, Spotify, Apple iTunes og mange andre steder.

  Ser du etter Podimo rabattkode for 2022?
  Se alle Podimo rabattkoder
  Les også denne saken
  Storytel vs Fabel - hvilken skal du velge?