Adidas logo

Adidas rabattkode

Gyldige Adidas rabattkoder i

Adidas logo
15% rabatt på din handlekurv
Adidas logo
15% rabattkode

Utløpte rabattkoder

Adidas rabattkoder for 2023

  • Utløpt:280 kr avslag på Adidas Originals
  • Utløpt:Spar 40% på Adidas Originals
  • Utløpt:Spar 40% på Adidas Originals
  • Utløpt:160 kr rabatt på Adidas Originals

Adidas rabattkoder for 2022

  • Utløpt:EXTRA20 weekend From: 06-05-2022 07:00 To: 08-05-2022 23:59 All European markets Up to 50% off on selected items and an extra 20% off by using the below code EXTRA20 | Rabattkode EXTRA20
  • Utløpt:260 kr avslag på Adidas Originals
  • Utløpt:Spar 50% på Adidas Originals

Relaterte rabattkoder

Podimo logo
Mest populær
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Vis tilbud
Stormberg logo
15% rabatt på din ordre

Om Adidas

Adidas har over 70 års erfaring innen sportsplagg, og har siden starten hatt en ambisjon om å lage det beste treningstøyet og skoene for idrettsutøvere. I dag er Adidas en av verdens største butikker innen sport og treningstøy. Adidas tar miljøet på alvor Adidas tar ansvar for sine produkter, og du finner bærekraftig bomull i alle deres plagg, slutt på bruk av engangsplastikk i fabrikkene deres og mer enn 90% av deres produkter er PFC-fri.

Adidas frakt

Adidas gir kostnadsfri levering dersom du shopper produkter for dyrere pris enn 490 kr. Kommer kjøpesummen på dyrere enn 490 kr kr eliminerer du frakten og sparer noen kroner på ditt kjøp. For frakt som koster over fri frakt terskelen kalkuleres fraktprisen i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det kan være lurt å kjøpe for over 490 kr kr så du sparer penger på frakten .

Rabattkode hos Adidas?

Er du i kassen og ser etter gyldig Adidas kupongkode for september 2023? Da har du nemlig kommet på riktig nettside! Vi på Smartspart hjelper alle som jakter Adidas kampanjekoder. Hver dag oppdaterer vi kodene her på Smartspart slik at du ikke trenger å lete etter aktive rabattkoder daglig. Det betyr spart tid og i tillegg sparer du penger. Rabattkoder gjør at du sparer penger som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, og de er ofte gyldige i en gitt tid. Ser du en oppdatert Adidas rabattkode kan det være lurt å aktivere denne så raskt som mulig. Rabattkoder kan gi deg gratis frakt, ekstra rabatt eller gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er lett og du kan finne ut på Smartspart. Husk å sjekke aktiv rabattkode hos Adidas for eksklusive rabattkoder som resulterer i ekstra gode rabatter! Her hjelper vi deg å få gyldige Adidas rabattkoder som automatisk oppdateres hver eneste dag!

Hvordan kontakter du Adidas kundeservice?

Har du spørsmål, og kunne derfor trengt å komme i kontakt med kundeservice hos Adidas? Du kan enkelt gjøre det gjennom deres side. Der vil de være behjelpelig. Der vil du få informasjon om blant annet frakt, levering og angrerett.

Hvordan aktivere en Adidas rabattkode?

Kopier en gyldig Adidas rabattkode. Gå til kassen og lim inn rabattkoden. Lim inn koden i feltet for koder for å bruke rabattkoden. Husk å sjekke at du har brukt opp rabattkoden og at rabatten er tatt med i kassen. Du har nå brukt en gyldig Adidas rabattkode og spart noen ekstra kroner.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Adidas ved å klikke på knappen under