Black Friday

De beste rabattkodene og tilbudene black friday 24. november 2023

dager timer : minutter : sekunder

Butikker som er med på Black Friday

Live-oppdatering

Her kommer de beste tilbudene. Listen oppdateres live, og vår prisrobot fanger opp spesielt gode tilbud.

Ofte stilte spørsmål

Når er Black Friday 2023?

Black Friday 2023 faller på fredag 24. november 2023. Black Friday faller hvert år på den siste fredagen i november. De siste 10 årene har Black Friday vært starten på julegaveshoppingen og mange gjør unna julegavekjøpene denne dagen eller Black Week.

Hva er Black Week?

De siste årene har Black Friday vært innledet med en hel uke, også kjent som Black Week. Black Week er med andre ord forlengelse av Black Friday. I 2020 bidro covid-pandemien til at Black Week var bedre egnet enn Black Friday, da presset på freadgen alene ikke ble like stor og alle kunne handle med litt bedre tid.

Er det bare gode tilbud på Black Friday eller Black Week?

Det er lurt å følge med på prisene i god tid før man handler på Black Friday eller Black Week; det er ikke alle tilbudene som er like gode. Prishistorikk er det beste verktøyet for å unngå å kjøpe produkter som har blitt priset ekstra høyt for så å tas ned i nærheten av Black Week eller Black Friday.

Er alle med på Black Friday eller Black Week?

De største butikkene og nettbutikkene har årlig BLack Friday-tilbud, og det er de færreste som ikke er med på dette. Det er ikke alle butikker som støtter Black Friday, og derfor er ikke alle med på den shoppeglade fredagen i november.