Alle kategorier
Klær og mote
Dentaworks logo

Dentaworks rabattkode

Gyldige Dentaworks rabattkoder i

Dentaworks logo
30% på tannblekingsett
Vis tilbud

Utløpte rabattkoder

Dentaworks rabattkoder for 2023

 • Utløpt:Spar 400 kr på Dentaworks Plus Med Tannblekingspenn
 • Utløpt:33% avslag på Dentaworks Plus Med Tannblekingspenn
 • Utløpt:33% rabatt på Dentaworks Plus Med Tannblekingspenn
 • Utløpt:Spar 225 kr på Tilbud! 2 X Dentaworks Tannbleking
 • Utløpt:33% rabatt på Dentaworks Plus Med Tannblekingspenn
 • Utløpt:Spar 33% på Dentaworks Plus Med Tannblekingspenn

Dentaworks rabattkoder for 2022

 • Utløpt:400 kr rabatt på Dentaworks Plus Med Tannblekingspenn
 • Utløpt:36% rabatt på Dentaworks Soft Tannskinne 3-pack
 • Utløpt:36% rabatt på Dentaworks Plus Med Tannblekingspenn
 • Utløpt:138 kr avslag på Dentaworks Soft Tannskinne 3-pack
 • Utløpt:400 kr rabatt på Dentaworks Plus Med Tannblekingspenn
 • Utløpt:36% avslag på Dentaworks Soft Tannskinne 3-pack
 • Utløpt:36% avslag på Dentaworks Soft Tannskinne 3-pack
 • Utløpt:Spar 36% på Dentaworks Plus Med Tannblekingspenn
 • Utløpt:Spar 36% på Dentaworks Plus Med Tannblekingspenn

Dentaworks rabattkoder for 2020

 • Utløpt:Black Friday: Opptil 60% avslag på en rekke utvalgte produkter

Relaterte rabattkoder

Podimo logo
Mest populær
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Vis tilbud
Stormberg logo
15% rabatt på din ordre

Om Dentaworks

Dentaworks tannbleking bruker samme metoder som tannlegen, og alle produktene er 100% sikre for både tannkjøtt og emalje. Se etter en rabattkode fra Dentaworks for ekstra rabatter på din hjemmebleking. Det å bleke tenner skal være trygt og du skal oppnå effekt raskt. Du finner trygge hjemmeblekingssett som er klinisk testet, virker skånsomt for emalje og tannkjøtt og som er fri for skadelige stoffer du finner i andre tannblekingssett du selv får tak i Norge. Tannbleking fra Dentaworks bleker bort misfarginger og gir deg hvitere tenner allerede fra første tannbleking.

Det å bleke tenner trenger ikke koste skjorta. Dentaworks har rimelige og sikre tannblekingssett du kan bruke hjemme. Fra bare 599 kr får du et komplett tannblekingssett: Dentaworks egen tannblekingsgel og tannskinner. Med 20 ml rekker denne tannblekingsgelen opptil 56 behandlinger. For denne prisen er tannbleking ikke så kostbart som mange frykter. Hvis du tillegg finner en rabattkode fra Dentaworks kan du få en lavere pris på tannbleking. Trygg hjemmebleking Tannbleking tar totalt mellom 5 og 30 timer for å oppnå optimalt hvite tenner. Hvor lang tid det tar før tennene blir hvitere avhenger av hvor misfarget tennene er i utgangspunktet. Med Dentaworks kan du se forskjell allerede fra første tannbleking hjemme. Du kan starte med bleke tennene i 20 minutter per gang, og deretter øke til 60 minutter tannbleking etter hvert.

Du får trygge hjemmebleking og det er ingen rapporterte bivirkninger. Tannblekingsgelen du får i produktene beskytter og rengjør også tannkjøttet med sine antiseptiske egenskaper.

Tannblekingsgelen fra Dentaworks er satt sammen av en unikt ren tannblekingsoppskrift. Alle tannblekingsgeler i nettbutikken er 100% fri for innholdsstoffer som peroksider, TEA og animalske restprodukter du kan finne i tannblekingsgeler fra andre merker. Peroksider har vist seg å gi irritasjoner i tannkjøttet og du kan få allergiske reaksjoner av innholdsstoffet. TEA er et annen stoff som virker hormonforstyrrende, og finnes i mange andre tannblekingsprodukter på markedet. Ved å velge Dentaworks har du 100% trygghet og verken peroksider eller TEA finnes i noen av produktene deres. Kvantumsrabatt på produktene Kjøper du 2 eller flere tannblekingssett fra Dentaworks får du kvantumsrabatt per pakke. Spar penger ved å kjøpe flere pakker i nettbutikken, så kan du spare flere hundre kroner på deres tannblekingssett.

Rabattkode hos Dentaworks?

På kikk etter Dentaworks rabattkode for september? Da er du nemlig funnet frem til riktig rabattside! Smartspart hjelper deg å finne oppdaterte og gyldige Dentaworks koder. Daglig oppdateres rabattkodene her på Smartspart slik at du slipper å saumfare nettet for gyldige kampanjekoder daglig. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, og i tillegg sparer du penger. Koder gir deg gode tilbud som du vanligvis ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en gitt tid. Har du en Dentaworks rabattkode kan det være lurt å innløse denne så raskt som mulig. Det er verdt å tenke på at tilbudskoder kan gi deg kostnadsfri frakt, ekstra rabatter eller ekstra vare. Det å aktivere kode er lett og du finner guide på denne siden. Sjekk denne siden for aktiv kode hos Dentaworks for eksklusive rabattkoder som resulterer i ekstra gode kampanjer! Vi på Smartspart hjelper deg å finne aktive Dentaworks rabattkoder som automatisk oppdateres hver eneste dag!

Blek tennene til lav pris

Velger du Dentaworks tannbleking får du den beste tannblekingen til laveste mulige pris. Alle produkter er klinisk testet og inneholder ingen skadelige stoffer og gir ingen bivirkninger. Under kan du lese om ulike priser og innhold i de ulike produktene: Dentaworks komplett tannblekingssett, 599 kr: Her får du et komplett tannblekingssett med tannblekingsgel på 20 ml (som rekker opptil 56 behandlinger), 3 Dentaworks Soft-tannskinner (BPA-fri), oppbevaringsboks for tannskinner, tannfargekart og bruksanvisning. Dentaworks Plus tannblekingssett, 799 kr: Her får du alt du får som beskrevet i Dentaworks komplett tannblekingssett over, men du får i tillegg egen tannblekingspenn som kan tas med overalt. Du kan i tillegg kjøpe produktene i settene som beskrevet over separat om du ønsker det.

Trygg og effektiv tannbleking hjemme

Dentaworks gir deg trygg og effektiv tannbleking du kan gjøre hjemme i ro og mak. Hjemmebleking fra Dentaworks er trygg for både emalje og tannkjøtt, og kan anbefales av tannleger. I flere av hjemmeblekingssettene får du både gelé og skinne for hjemmbleking. Dentaworks produkter inneholder pH-nøytrale og peroksidfrie innholdstoffer.

Hvordan kontakter du Dentaworks kundeservice?

Har du spørsmål, og kunne derfor trengt å komme i kontakt med Dentaworks kundeservice? Det kan du enkelt gjøre gjennom deres hjemmeside. Der vil de hjelpe deg. Dentaworks kundeservice kan hjelpe deg med blant annet garanti, reklamasjon og frakt.

Hvordan aktivere en Dentaworks rabattkode?

Kopier en gyldig Dentaworks rabattkode. Velg dine tannblekingsprodukter og gå til kassen når du er klar. Klikk på "Use gift card or discount code". Lim inn koden og klikk "Activate code". Sjekk at alle rabatter er kommet med i handlekurven. Vipps, så enkelt er det å aktivere en Dentaworks rabattkode. Penger spart med en gyldig kode!

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Dentaworks ved å klikke på knappen under