Alle kategorier
Klær og mote
Dentaworks logo

Dentaworks rabattkode

Gyldige Dentaworks rabattkoder i mars 2023

Besøk Dentaworks
Dentaworks logo
33% rabatt på Dentaworks Plus Med Tannblekingspenn
Vis tilbud

Utløpte rabattkoder

Utløpt: 36% avslag på Dentaworks Soft Tannskinne 3-pack
Utløpt: Spar 36% på Dentaworks Plus Med Tannblekingspenn
Utløpt: Spar 400 kr på Dentaworks Plus Med Tannblekingspenn
Utløpt: 33% avslag på Dentaworks Plus Med Tannblekingspenn
Utløpt: 33% rabatt på Dentaworks Plus Med Tannblekingspenn
Utløpt: Spar 225 kr på Tilbud! 2 X Dentaworks Tannbleking

Relaterte rabattkoder

Strim logo
Mest populær
50% rabatt den første måneden
EVO Fitness logo
14 dager gratis prøveperiode
Oslo Skin Lab logo
50% rabatt på The Solution
Stormberg logo
15% rabatt på din ordre

Om Dentaworks

Dentaworks tannbleking bruker samme metoder som tannlegen, og alle produktene er 100% sikre for både tannkjøtt og emalje. Se etter en rabattkode fra Dentaworks for ekstra rabatter på din hjemmebleking. Det å bleke tenner skal være trygt og du skal oppnå effekt raskt. Du finner trygge hjemmeblekingssett som er klinisk testet, virker skånsomt for emalje og tannkjøtt og som er fri for skadelige stoffer du finner i andre tannblekingssett du selv får tak i Norge. Tannbleking fra Dentaworks bleker bort misfarginger og gir deg hvitere tenner allerede fra første tannbleking.

Det å bleke tenner trenger ikke koste skjorta. Dentaworks har rimelige og sikre tannblekingssett du kan bruke hjemme. Fra bare 599 kr får du et komplett tannblekingssett: Dentaworks egen tannblekingsgel og tannskinner. Med 20 ml rekker denne tannblekingsgelen opptil 56 behandlinger. For denne prisen er tannbleking ikke så kostbart som mange frykter. Hvis du tillegg finner en rabattkode fra Dentaworks kan du få en lavere pris på tannbleking. Trygg hjemmebleking Tannbleking tar totalt mellom 5 og 30 timer for å oppnå optimalt hvite tenner. Hvor lang tid det tar før tennene blir hvitere avhenger av hvor misfarget tennene er i utgangspunktet. Med Dentaworks kan du se forskjell allerede fra første tannbleking hjemme. Du kan starte med bleke tennene i 20 minutter per gang, og deretter øke til 60 minutter tannbleking etter hvert.

Du får trygge hjemmebleking og det er ingen rapporterte bivirkninger. Tannblekingsgelen du får i produktene beskytter og rengjør også tannkjøttet med sine antiseptiske egenskaper.

Tannblekingsgelen fra Dentaworks er satt sammen av en unikt ren tannblekingsoppskrift. Alle tannblekingsgeler i nettbutikken er 100% fri for innholdsstoffer som peroksider, TEA og animalske restprodukter du kan finne i tannblekingsgeler fra andre merker. Peroksider har vist seg å gi irritasjoner i tannkjøttet og du kan få allergiske reaksjoner av innholdsstoffet. TEA er et annen stoff som virker hormonforstyrrende, og finnes i mange andre tannblekingsprodukter på markedet. Ved å velge Dentaworks har du 100% trygghet og verken peroksider eller TEA finnes i noen av produktene deres. Kvantumsrabatt på produktene Kjøper du 2 eller flere tannblekingssett fra Dentaworks får du kvantumsrabatt per pakke. Spar penger ved å kjøpe flere pakker i nettbutikken, så kan du spare flere hundre kroner på deres tannblekingssett.

Rabattkode hos Dentaworks?

Ønsker du å spare penger og ser etter Dentaworks rabattkode for mars? Da slipper du å kikke lenger, du har nemlig kommet til riktig rabattside! På denne nettsiden sparer du alltid penger med oppdaterte og aktive Dentaworks rabattkoder. Hver dag oppdaterer vi rabattkodene her på Smartspart slik at du slipper å lete etter aktive rabattkoder hver eneste dag. Det sparer du tid på, samtidig som det spares penger. Rabattkoder gir rabatt på utvalgte produkter som du vanligvis ikke finner andre steder, som bare er gyldige i en viss periode. Fant du omsider en gyldig Dentaworks tilbudskode gjør du lurt i å innløse denne så fort som mulig. Husk at kampanjekoder kan fra tid til annen gi deg kostnadsfri frakt, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kode er lett og du finner guide på denne siden. Sjekk aktiv kode på Dentaworks for gode rabattkoder som betyr ekstra gode rabatter! Her hjelper vi deg å finne gyldige Dentaworks koder som blir oppdatert hver dag!

Blek tennene til lav pris

Velger du Dentaworks tannbleking får du den beste tannblekingen til laveste mulige pris. Alle produkter er klinisk testet og inneholder ingen skadelige stoffer og gir ingen bivirkninger. Under kan du lese om ulike priser og innhold i de ulike produktene: Dentaworks komplett tannblekingssett, 599 kr: Her får du et komplett tannblekingssett med tannblekingsgel på 20 ml (som rekker opptil 56 behandlinger), 3 Dentaworks Soft-tannskinner (BPA-fri), oppbevaringsboks for tannskinner, tannfargekart og bruksanvisning. Dentaworks Plus tannblekingssett, 799 kr: Her får du alt du får som beskrevet i Dentaworks komplett tannblekingssett over, men du får i tillegg egen tannblekingspenn som kan tas med overalt. Du kan i tillegg kjøpe produktene i settene som beskrevet over separat om du ønsker det.

Trygg og effektiv tannbleking hjemme

Dentaworks gir deg trygg og effektiv tannbleking du kan gjøre hjemme i ro og mak. Hjemmebleking fra Dentaworks er trygg for både emalje og tannkjøtt, og kan anbefales av tannleger. I flere av hjemmeblekingssettene får du både gelé og skinne for hjemmbleking. Dentaworks produkter inneholder pH-nøytrale og peroksidfrie innholdstoffer.

Artikler om Klær og mote

Hvordan kontakter du Dentaworks kundeservice?

Har du spørsmål, og kunne derfor trengt å komme i kontakt med Dentaworks kundeservice? Det kan du enkelt gjøre gjennom deres hjemmeside. Der vil de hjelpe deg. Dentaworks kundeservice kan hjelpe deg med blant annet garanti, reklamasjon og frakt.

Hvordan aktivere en Dentaworks rabattkode?

Kopier en gyldig Dentaworks rabattkode. Velg dine tannblekingsprodukter og gå til kassen når du er klar. Klikk på "Use gift card or discount code". Lim inn koden og klikk "Activate code". Sjekk at alle rabatter er kommet med i handlekurven. Vipps, så enkelt er det å aktivere en Dentaworks rabattkode. Penger spart med en gyldig kode!

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Dentaworks ved å klikke på knappen under