Alle kategorier
Klær og mote

Dentway rabattkode 2024

Gyldige Dentway rabattkoder i

Dentway logo
Dentway White Strips fra 445 kr
Få Dentway egne White Strips fra bare 445 kr.
Vis tilbud
Dentway logo
Kampanje på Dentway Starter Kit
Akkurat nå kan du spare penger på Dentway Starter Kit.
Vis tilbud

Relaterte rabattkoder

Podimo logo
Mest populær
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Vis tilbud
Stormberg logo
15% rabatt på din ordre
Få 15% rabatt med rabattkode på alle ordre over 800 kr.

Om Dentway

Dentway er Nordens fremste forretning for hjemmebleking. Deres tannbleking har blitt brukt av over en million kunder for å oppnå et hvitere smil. Dentway tilbyr også tannrådgivning for alle deres kunder. Bruk Dentway til å bleke tennene hjemme, og er du ikke fornøyd har de en fornøyd-kunde garanti. Blir du ikke fornøyd med ditt nye smil får du pengene tilbake. Få Dentway rabattkode og spar penger! Tannbleking hjemme med Dentway Det er trygt å bruke Dentway tannbleking, deres tannblekingsprodukter er det samme som brukes hos tannlegen din. Både emalje og tannkjøtt beskyttes ved bruk av deres produkter, og du kan selv velge når tannblekingen hjemme skal foregå. Du får også muligheten til å sette mål på hvilken hvitnyanse du ønsker å oppnå og hvor hvite tennene skal bli. Dentway brukes til du er fornøyd med ditt nye smil. Allerede etter de 7 første dagene vil du kunne se forbedring og tennene vil være hvitere. Trygg tannbleking hjemme Å bleke tennene med Dentway er helt trygt, og alle produktene er utformet spesielt for at de skal være enkle og sikre å bruke. Alle produkter leveres med en enkel og gjennomgående bruksanvisning. Med mer enn et tiår med forskning viser at tannbleking med Dentway er helt trygt, og det er ingen bivirkninger med bruk av deres produkter.

Dentway frakt

Dentway gir helt gratis levering dersom du bestiller varer for høyere pris enn 400 kr. Er kjøpesummen på dyrere enn 400 kr kr unngår du derfor frakten og sparer noen kroner på ditt kjøp. For frakt som koster mer enn gratis frakt terskelen beregnes fraktprisen i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det skal lønne seg å kjøpe for over 400 kr kr så du slipper å bruke noen kroner på fraktkostnaden .

Rabattkode hos Dentway?

Ønsker du å spare penger i kassen og ser etter aktiv Dentway rabattkode for juni 2024? Du har da funnet rett nettside! Vi hjelper deg å få fatt i oppdaterte og gyldige Dentway koder. Daglig oppdateres kodene her på Smartspart slik at du ikke trenger å saumfare nettet for aktive tilbudskoder daglig. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som det spares penger. Koder gir deg ekstra rabatter som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, som kun er gyldige i en viss periode. Finner omsider en ny Dentway tilbudskode kan det være lurt å bruke denne så fort som mulig. Det er verdt å tenke på at kampanjekoder kan fra tid til annen gi deg gratis frakt, ekstra rabatter eller ekstra vare. Det å aktivere kode er enkelt og du finner ut på Smartspart. Sjekk aktiv rabattkode på Dentway for gode rabattkoder som gir ekstra gode tilbud! Her på Smartspart gir vi deg gyldige Dentway koder som oppdateres hver eneste dag!

Start tannbleking hjemme

Dentway gjør det enkelt for deg som ønsker deg hvitere tenner og vil starte i dag. Med Dentway Starter Kit får du et komplett sett tannblekingsutstyr som er fri for peroksider. Dette produktet er skånsomt for tenner og tannkjøtt. Det er flere gode grunner til å velge deres Starter Kit, som: Raskt, sikkert og effektivt resultat. pH-nøytral og peroksidfri. Opptil 70% rimeligere enn hos tannlegen. Over 100 000 solgte produkter over hele verden. Alltid gratis og profesjonell tannrådgivning gjennom deres nettsider.

100% fornøyd-garanti

Dentway har en egen garanti for at du skal bli 100% fornøyd, og dette kalles Fornøyd-kunde-garanti. Denne garantien gjør at de kan garantere at dine tenner er bleket minst 3-8 nivåer etter utført behandling, eller pengene tilbake. Dersom du lurer på noe med denne garantien, kan du kontakte Dentway kundeservice.

Hvordan kontakter du Dentway kundeservice?

Kunne du trengt hjelp med noe, og trenger derfor å kontakte kundeservice hos Dentway? Det kan du gjøre gjennom deres hjemmeside. Der vil de være behjelpelig. Kundeservice hos Dentway kan hjelpe deg med blant annet angrerett, frakt og levering.

Hvordan aktivere en Dentway rabattkode?

Kopier en gyldig Dentway rabattkode. Velg ut dine tannblekingsmidler i deres nettbutikk. I kassen klikker du på "Skriv inn verdikoden". I feltet limer du inn din kode. Klikk "Oppdater" for å aktivere rabattkoden. Sjekk at alle rabatter er kommet med i din handlekurv. Gratulerer, du har nå spart penger med en gyldig Dentway rabattkode.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Dentway ved å klikke på knappen under