Dentway logo

Dentway rabattkode

Gyldige Dentway rabattkoder for november 2021

Besøk nettside
Dentway logo
Kampanje på Dentway Starter Kit

Akkurat nå kan du spare penger på Dentway Starter Kit.

Vis tilbud
Dentway logo
Dentway White Strips fra 445 kr

Få Dentway egne White Strips fra bare 445 kr.

Vis tilbud

Hvordan aktivere en Dentway rabattkode?

 1. Kopier en gyldig Dentway rabattkode.
 2. Velg ut dine tannblekingsmidler i deres nettbutikk.
 3. I kassen klikker du på "Skriv inn verdikoden".
 4. I feltet limer du inn din kode.
 5. Klikk "Oppdater" for å aktivere rabattkoden.
 6. Sjekk at alle rabatter er kommet med i din handlekurv.
 7. Gratulerer, du har nå spart penger med en gyldig Dentway rabattkode.
Aktiver rabattkode

100% fornøyd-garanti

Dentway har en egen garanti for at du skal bli 100% fornøyd, og dette kalles Fornøyd-kunde-garanti. Denne garantien gjør at de kan garantere at dine tenner er bleket minst 3-8 nivåer etter utført behandling, eller pengene tilbake. Dersom du lurer på noe med denne garantien, kan du kontakte Dentway kundeservice.

Om Dentway

Dentway er Nordens fremste forretning for hjemmebleking. Deres tannbleking har blitt brukt av over en million kunder for å oppnå et hvitere smil. Dentway tilbyr også tannrådgivning for alle deres kunder. Bruk Dentway til å bleke tennene hjemme, og er du ikke fornøyd har de en fornøyd-kunde garanti. Blir du ikke fornøyd med ditt nye smil får du pengene tilbake. Få Dentway rabattkode og spar penger!

Tannbleking hjemme med Dentway

Det er trygt å bruke Dentway tannbleking, deres tannblekingsprodukter er det samme som brukes hos tannlegen din. Både emalje og tannkjøtt beskyttes ved bruk av deres produkter, og du kan selv velge når tannblekingen hjemme skal foregå. Du får også muligheten til å sette mål på hvilken hvitnyanse du ønsker å oppnå og hvor hvite tennene skal bli. Dentway brukes til du er fornøyd med ditt nye smil. Allerede etter de 7 første dagene vil du kunne se forbedring og tennene vil være hvitere.

Trygg tannbleking hjemme

Å bleke tennene med Dentway er helt trygt, og alle produktene er utformet spesielt for at de skal være enkle og sikre å bruke. Alle produkter leveres med en enkel og gjennomgående bruksanvisning. Med mer enn et tiår med forskning viser at tannbleking med Dentway er helt trygt, og det er ingen bivirkninger med bruk av deres produkter.

Rabattkode hos Dentway?

Kikker du etter Dentway rabattkode for november 2021? Da slipper du å lete mer, du har nemlig funnet frem til riktig plass! Her får du aktive Dentway tilbudskoder. Hver dag oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å finne gyldige rabattkoder daglig. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, og i tillegg sparer du penger. Tilbudskoder gir ekstra gode rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, som ofte er gyldige i en viss periode. Har du en aktiv Dentway kode kan det være lurt å innløse denne så fort som mulig. Kampanjekoder betyr fri levering, ekstra rabatt eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kode er uproblematisk og du kan finne ut på hvordan du aktiverer her.

Frakt hos Dentway

Handler du for mer enn 400 kr får du gratis frakt hos Dentway. Handler du før klokken 14:00 sendes også produktene samme dag. Levering skjer med Posten og er vanligvis mellom 1-3 dager.

Start tannbleking hjemme

Dentway gjør det enkelt for deg som ønsker deg hvitere tenner og vil starte i dag. Med Dentway Starter Kit får du et komplett sett tannblekingsutstyr som er fri for peroksider. Dette produktet er skånsomt for tenner og tannkjøtt. Det er flere gode grunner til å velge deres Starter Kit, som:

 • Raskt, sikkert og effektivt resultat.
 • pH-nøytral og peroksidfri.
 • Opptil 70% rimeligere enn hos tannlegen.
 • Over 100 000 solgte produkter over hele verden.
 • Alltid gratis og profesjonell tannrådgivning gjennom deres nettsider.

Hvordan kontakter du Dentway kundeservice?

Ønsker du bistand og trenger derfor å kommunisere med Dentway kundeservice? Du kan enkelt komme i kontakt ved å ta kontakt på +46 812 200 780 . De er her for å hjelpe deg med alle forespørsler du måtte ha. Det er muligheter for og også ta kontakt med Dentway på e-mail til info@dentway.no

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Dentway ved å klikke på knappen under
Se flere rabattkoder