EVO Fitness logo

EVO Fitness rabattkode

Gyldige EVO Fitness rabattkoder for juli 2022

Besøk nettside
EVO Fitness logo
Bekreftet tilbud
14 dager gratis prøveperiode

Utløpte rabattkoder

EVO Fitness logo
Utløper søndag 27. mars 2022
Utløpt
Spar inntil 1446,-. Tren gratis i 3 måneder
HFF
EVO Fitness logo
Utløper søndag 28. november 2021
Utløpt
Black week hos Evo! Tren gratis til februar
Vis tilbud
EVO Fitness logo
Utløper onsdag 30. september 2020
Utløpt
Tren uten bindingstid
Vis tilbud
EVO Fitness logo
Utløper mandag 30. mars 2020
Utløpt
Tren ut mars for kr 49,-
Vis tilbud
EVO Fitness logo
Utløper torsdag 30. januar 2020
Utløpt
Tren ut februar + en PT start time for 49,-
Vis tilbud
EVO Fitness logo
Utløper mandag 30. desember 2019
Utløpt
Tren ut året for 299,-
Vis tilbud
EVO Fitness logo
Utløper mandag 30. desember 2019
Utløpt
Tren ut januar 2020 for kr 99,-
Vis tilbud
EVO Fitness logo
Utløper fredag 29. november 2019
Utløpt
Tren ut januar 2020 for 149 kr
428
EVO Fitness logo
Utløper lørdag 19. oktober 2019
Utløpt
Tren for kun 49 kr
Vis tilbud
EVO Fitness logo
Utløper fredag 20. september 2019
Utløpt
Tren til 1. okt for kun 49 kr
Vis tilbud

Om EVO Fitness

EVO Fitness startet opp i 2010 og har siden da foksuert på enkelhet for kundene ved enkel innmelding og utmelding på nett. EVO Fitness treningssentre har åpent i store deler av døgnet på grunn av resepsjonsfrie treningssentre. Du slipper bindingstid og skjulte kostnader om du velger å trene hos EVO Fitness sine sentre. EVO Fitness har toppmoderne treningsutstyr og fokuserer på styrketrening i sine sentre. Det er mange fordeler å trene på EVO Fitness sine sentre. Hos EVO Fitness er det kun 1 pris. Det gjør det enkelt for deg og du slipper å lese om mange ulike priser og vilkår. Priser hos andre treningssentre har ulike goder, men hos EVO Fitness får du alt inkludert i 1 pris og alle goder er inkludert. I denne prisen kan du til og med trene på alle EVO Fitness treningssentre. Du finner EVO Fitness treningssentre i Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø, Fredrikstad, Tønsberg, Drammen, Narvik og flere andre steder i Norge. 14 dagers gratis prøveperiode EVO Fitness lar deg prøve deres treningssentre i 14 dager uten ekstra kostnad. Er du fornøyd med prøveperioden kan du fortsette å trene. Det er ingen bindingstid, så du kan når som helst si opp abonnementet om du ønsker. Du har derfor 2 prøveuker på alle EVO sine treningssentre.

Rabattkode hos EVO Fitness?

Vil du spare ekstra i kassen og ser etter aktiv EVO Fitness kupongkode for juni 2022? Du har da nemlig kommet til riktig nettside! Smartspart hjelper deg å finne EVO Fitness rabattkoder. Daglig oppdaterer vi rabattkodene her på Smartspart slik at du slipper å jakte gyldige rabattkoder daglig. Det sparer du tid på, samtidig som du sparer penger. Rabattkoder gir ekstra gode rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, som ofte er gyldige i en gitt tid. Har du endelig kommet over en oppdatert og gyldig EVO Fitness kampanjekode er det lurt å aktivere denne så snart som mulig. Det er verdt å vite at tilbudskoder kan fra tid til annen gratis frakt, ekstra rabatter eller ekstra vare. Det å aktivere tilbudskode er lett og du finner guide på denne siden.

EVO Fitness prøvetime

Prøve treningssentrene til EVO Fitness i 14 dager. Etter denne prøveperioden betaler du vanlig pris, men det er kun hvis du ønsker å fortsette å trene. Derfor kan du trygt prøve EVO Fitness før du bestemmer deg. EVO Fitness har hele 35 sentre rundt om i hele Norge, og du har tilgang til alle treningssentrene ved et EVO Fitness medlemskap. Ved innmelding til EVO Fitness kan du til og med trene samme dag som du melder deg inn. Du kan også benytte deg av en gratis prøvetime hos EVO Fitness om du vil prøve EVO Fitness før du melder deg inn. Akkurat nå er det kampanje på innmelding hos EVO Fitness hvor du får ekstra gode rabatter om du melder deg inn nå.

Fordeler med EVO Fitness

Det er mange gode grunner til å prøve EVO Fitness sine treningssentre, og her noen fordeler vi liker godt:

Ingen bindingstid Prøv EVO Fitness før du bestemmer deg Åpent alle dager mellom 05-24 Tilgang til alle 35 sentre i Norge Samme pris Dyktige Personlige Trener

Artikler om Sport og trening

Hvordan kontakter du EVO Fitness kundeservice?

Kunne du trengt hjelp med noe, og trenger derfor å komme i kontakt med kundeservice hos EVO Fitness? Det kan enkelt la seg gjøre på deres hjemmeside. De bistår deg og gir deg hjelpen du trenger. Kundeservice hos EVO Fitness kan hjelpe deg med angrerett, frakt og levering.

Hvordan aktivere en EVO Fitness rabattkode?

Kopier en gyldig EVO Fitness kampanjekode. I vinduet "Bli medlem" velger du ditt primærsenter. Deretter limer du inn din rabattkode i feltet "Kampanje/vervekode". Under "Total" sjekker du at rabatten er kommet med med din kode. Nå har du aktivert en gyldig EVO Fitness kampanjekode og spart penger.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som EVO Fitness ved å klikke på knappen under