Alle kategorier
Sport og trening
EVO Fitness logo

EVO Fitness rabattkode

Gyldige EVO Fitness rabattkoder i november 2022

Besøk EVO Fitness
EVO Fitness logo
14 dager gratis prøveperiode
EVO Fitness logo
Tren inntil 3 måneder gratis!
Vis tilbud

Utløpte rabattkoder

Utløpt: Tren ut januar 2020 for 149 kr | Rabattkode 428
Utløpt: Spar inntil 1446,-. Tren gratis i 3 måneder | Rabattkode HFF
Utløpt: Black Friday: Tren ut januar 2019 for kun kr 199,-
Utløpt: Tren ut 2018 for kr 299,-
Utløpt: Tren ut 2018 for kr 49,- inkludert 1 kartleggingstime med PT
Utløpt: Tren ut januar 2019 for kr 99,-
Utløpt: 14 dagers gratis og uforpliktende prøveperiode!
Utløpt: Tren ut februar for kr 49,- + 1 gratis kartleggingstime med PT
Utløpt: Tren ut mars for kr. 49,- + 1 kartleggingstime.
Utløpt: Tren ut mars for kr 0,- + 1 kartleggingstime med PT.

Relaterte rabattkoder

Strim logo
Mest populær
Prøv Strim med 90% rabatt 📺
Vis tilbud
Daniel Wellington logo
10% på alt (også salg!)
Stormberg logo
15% rabatt på din ordre
EVO Fitness logo
14 dager gratis prøveperiode
Oslo Skin Lab logo
50% rabatt på The Solution

Om EVO Fitness

EVO Fitness startet opp i 2010 og har siden da foksuert på enkelhet for kundene ved enkel innmelding og utmelding på nett. EVO Fitness treningssentre har åpent i store deler av døgnet på grunn av resepsjonsfrie treningssentre. Du slipper bindingstid og skjulte kostnader om du velger å trene hos EVO Fitness sine sentre. EVO Fitness har toppmoderne treningsutstyr og fokuserer på styrketrening i sine sentre. Det er mange fordeler å trene på EVO Fitness sine sentre. Hos EVO Fitness er det kun 1 pris. Det gjør det enkelt for deg og du slipper å lese om mange ulike priser og vilkår. Priser hos andre treningssentre har ulike goder, men hos EVO Fitness får du alt inkludert i 1 pris og alle goder er inkludert. I denne prisen kan du til og med trene på alle EVO Fitness treningssentre. Du finner EVO Fitness treningssentre i Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø, Fredrikstad, Tønsberg, Drammen, Narvik og flere andre steder i Norge. 14 dagers gratis prøveperiode EVO Fitness lar deg prøve deres treningssentre i 14 dager uten ekstra kostnad. Er du fornøyd med prøveperioden kan du fortsette å trene. Det er ingen bindingstid, så du kan når som helst si opp abonnementet om du ønsker. Du har derfor 2 prøveuker på alle EVO sine treningssentre.

Rabattkode hos EVO Fitness?

Står du i kassen og ser etter gyldig EVO Fitness kode for november? Gode nyheter, du har funnet frem til rett rabattkodeside! Vi hjelper deg å få tak i oppdaterte og gyldige EVO Fitness koder. Hver eneste dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du slipper å finne aktive rabattkoder hver dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som det spares penger. Koder gir ekstra gode rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en gitt tid. Har du endelig en EVO Fitness kupongkode kan det være lurt å bruke denne så snart som mulig. Det er verdt å tenke på at kampanjekoder betyr gratis frakt, ekstra rabatt eller gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er uproblematisk og du finner fremgangsmåte på Smartspart. Sjekk alltid aktiv kode hos EVO Fitness for ekstra rabattkoder hvilket gir ekstra gode kampanjer! Vi hjelper deg aktive EVO Fitness rabattkoder som automatisk oppdateres hver dag!

EVO Fitness prøvetime

Prøve treningssentrene til EVO Fitness i 14 dager. Etter denne prøveperioden betaler du vanlig pris, men det er kun hvis du ønsker å fortsette å trene. Derfor kan du trygt prøve EVO Fitness før du bestemmer deg. EVO Fitness har hele 35 sentre rundt om i hele Norge, og du har tilgang til alle treningssentrene ved et EVO Fitness medlemskap. Ved innmelding til EVO Fitness kan du til og med trene samme dag som du melder deg inn. Du kan også benytte deg av en gratis prøvetime hos EVO Fitness om du vil prøve EVO Fitness før du melder deg inn. Akkurat nå er det kampanje på innmelding hos EVO Fitness hvor du får ekstra gode rabatter om du melder deg inn nå.

Fordeler med EVO Fitness

Det er mange gode grunner til å prøve EVO Fitness sine treningssentre, og her noen fordeler vi liker godt: Ingen bindingstid Prøv EVO Fitness før du bestemmer deg Åpent alle dager mellom 05-24 Tilgang til alle 35 sentre i Norge Samme pris Dyktige Personlige Trener

Artikler om Sport og trening

Hvordan kontakter du EVO Fitness kundeservice?

Har du behov for å snakke med kundeservice hos EVO Fitness? Det kan du gjøre på deres hjemmeside. De bistår deg og gir deg hjelpen du trenger. Der vil du få informasjon om blant annet levering, frakt og angrerett.

Hvordan aktivere en EVO Fitness rabattkode?

Kopier en gyldig EVO Fitness kampanjekode. I vinduet "Bli medlem" velger du ditt primærsenter. Deretter limer du inn din rabattkode i feltet "Kampanje/vervekode". Under "Total" sjekker du at rabatten er kommet med med din kode. Nå har du aktivert en gyldig EVO Fitness kampanjekode og spart penger.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som EVO Fitness ved å klikke på knappen under