Alle kategorier
Sport og trening
EVO Fitness logo

EVO Fitness rabattkode

Gyldige EVO Fitness rabattkoder i

EVO Fitness logo
14 dager gratis prøveperiode

Relaterte rabattkoder

Podimo logo
Mest populær
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Vis tilbud
Stormberg logo
15% rabatt på din ordre

Utløpte rabattkoder

EVO Fitness rabattkoder for 2022

  • Utløpt:Spar inntil 1446,-. Tren gratis i 3 måneder | Rabattkode HFF

EVO Fitness rabattkoder for 2020

  • Utløpt:Tren uten bindingstid

EVO Fitness rabattkoder for 2019

  • Utløpt:Tren ut juli kun kr 49
  • Utløpt:Tren til september kun 49 kr

Om EVO Fitness

EVO Fitness startet opp i 2010 og har siden da foksuert på enkelhet for kundene ved enkel innmelding og utmelding på nett. EVO Fitness treningssentre har åpent i store deler av døgnet på grunn av resepsjonsfrie treningssentre. Du slipper bindingstid og skjulte kostnader om du velger å trene hos EVO Fitness sine sentre. EVO Fitness har toppmoderne treningsutstyr og fokuserer på styrketrening i sine sentre. Det er mange fordeler å trene på EVO Fitness sine sentre. Hos EVO Fitness er det kun 1 pris. Det gjør det enkelt for deg og du slipper å lese om mange ulike priser og vilkår. Priser hos andre treningssentre har ulike goder, men hos EVO Fitness får du alt inkludert i 1 pris og alle goder er inkludert. I denne prisen kan du til og med trene på alle EVO Fitness treningssentre. Du finner EVO Fitness treningssentre i Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø, Fredrikstad, Tønsberg, Drammen, Narvik og flere andre steder i Norge. 14 dagers gratis prøveperiode EVO Fitness lar deg prøve deres treningssentre i 14 dager uten ekstra kostnad. Er du fornøyd med prøveperioden kan du fortsette å trene. Det er ingen bindingstid, så du kan når som helst si opp abonnementet om du ønsker. Du har derfor 2 prøveuker på alle EVO sine treningssentre.

Rabattkode hos EVO Fitness?

Har du lett på mange rabattkodesider på jakt etter aktiv EVO Fitness kampanjekode for september? Da trenger du ikke å lete mer, du har nemlig kommet til riktig plass! Her hjelper vi deg å finne oppdaterte EVO Fitness koder. Hver eneste dag oppdaterer vi rabattkodene her på Smartspart slik at du ikke trenger å jakte aktive kampanjekoder hver eneste dag. Da sparer du tid, og i tillegg sparer du penger. Rabattkoder gir rabatt på utvalgte produkter som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, som ofte er gyldige i en viss periode. Har du omsider funnet en oppdatert og gyldig EVO Fitness rabattkode kan det være lurt å innløse denne innen nærmeste fremtid. Det er verdt å tenke på at tilbudskoder kan gi fri levering, ekstra rabatt eller ekstra vare. Det å aktivere rabattkode er lett og du kan finne fremgangsmåte på hvordan du aktiverer her. Se etter gyldig kode fra EVO Fitness for ekstra rabattkoder som betyr at du som kunde får ekstra gode kampanjer! Vi på Smartspart hjelper deg å finne aktive EVO Fitness koder som fornyes hver eneste dag!

EVO Fitness prøvetime

Prøve treningssentrene til EVO Fitness i 14 dager. Etter denne prøveperioden betaler du vanlig pris, men det er kun hvis du ønsker å fortsette å trene. Derfor kan du trygt prøve EVO Fitness før du bestemmer deg. EVO Fitness har hele 35 sentre rundt om i hele Norge, og du har tilgang til alle treningssentrene ved et EVO Fitness medlemskap. Ved innmelding til EVO Fitness kan du til og med trene samme dag som du melder deg inn. Du kan også benytte deg av en gratis prøvetime hos EVO Fitness om du vil prøve EVO Fitness før du melder deg inn. Akkurat nå er det kampanje på innmelding hos EVO Fitness hvor du får ekstra gode rabatter om du melder deg inn nå.

Fordeler med EVO Fitness

Det er mange gode grunner til å prøve EVO Fitness sine treningssentre, og her noen fordeler vi liker godt: Ingen bindingstid Prøv EVO Fitness før du bestemmer deg Åpent alle dager mellom 05-24 Tilgang til alle 35 sentre i Norge Samme pris Dyktige Personlige Trener

Hvordan kontakter du EVO Fitness kundeservice?

Har du behov for å snakke med kundeservice hos EVO Fitness? Det kan du gjøre på deres hjemmeside. De bistår deg og gir deg hjelpen du trenger. Der vil du få informasjon om blant annet levering, frakt og angrerett.

Hvordan aktivere en EVO Fitness rabattkode?

Kopier en gyldig EVO Fitness kampanjekode. I vinduet "Bli medlem" velger du ditt primærsenter. Deretter limer du inn din rabattkode i feltet "Kampanje/vervekode". Under "Total" sjekker du at rabatten er kommet med med din kode. Nå har du aktivert en gyldig EVO Fitness kampanjekode og spart penger.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som EVO Fitness ved å klikke på knappen under