Alle kategorier
Hjemmet

Freska rabattkode 2024

Gyldige Freska rabattkoder i

Freska logo
Rengjøring fra kun 435kr/t
Freska har renholdere som rengjør ditt hjem fra 435kr/t.
Vis tilbud

Relaterte rabattkoder

Podimo logo
Mest populær
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Vis tilbud
Stormberg logo
15% rabatt på din ordre
Få 15% rabatt med rabattkode på alle ordre over 800 kr.

Utløpte rabattkoder

Freska rabattkoder for 2019

  • Utløpt:100 kr rabatt med rabattkode | Rabattkode cleanhomettno100

Om Freska

Hva tilbyr renholdere fra Freska Renholdere fra Freska gjør hverdagen litt enklere når det kommer til rengjøring av ditt hjem. Hjemmet ditt blir rent når du jobber, trener eller gjør andre ting du liker. Freska har retningslinjer de følger når de skal vaske ditt hjem og her er hvordan det er delt opp og hva som gjøres i de forskjellige rommene. Alle rom Alle flater under 180 cm rengjøres. Gulv og tepper støvsuges. Gulvmopping dersom gulvmaterialet tillater det. Rengjøring av dørkarmer, dørhåndtak og brytere. Fjerning av flekker. Rengjøring av speil og andre glassflater (ikke vinduer). Fjerner søppel og avfall. Kjøkken Rengjøring av utsiden av komfyr, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin og rengjøring av vasken. Freskas renholdere kan sette inn i oppvaskmaskin om ønskelig. Tørke annet kjøkkenutstyr, eksempelvis blender, kaffetrakter og brødrister. Alle flater rengjøres (under 180cm). Støvsuging av gulv og tepper. Gulv og tepper støvsuges. Gulvmopping dersom gulvmaterialet tillater det. Rengjøring av speil og andre glassflater (ikke vinduer). Bad Badekar og toalett rengjøres. Dusj og dusjvegg rengjøres. Alle flater rengjøres (under 180cm). Rengjøring av speil og andre glassflater (ikke vinduer). Gulvmopping dersom gulvmaterialet tillater det. Rengjøring av dørkarmer, dørhåndtak og brytere. Soverom Sengetøy byttes dersom kunde legger frem nytt sengetøy på sengen. Alle flater rengjøres (under 180cm). Rengjøring av speil og andre glassflater (ikke vinduer). Gulvmopping dersom gulvmaterialet tillater det. Rengjøring av dørkarmer, dørhåndtak og brytere. Hvorfor bestille vaskehjelp på nett fra Freska Freska har hatt over 200 000 oppdrag med sine renholdere og vet derfor hva kunden krever av dere. Freska setter kvalitet, god service og positiv holdning høyt for å tilfredsstille kundenes krav. Renholderne fra Freska har en gjennomsnittsrangering på 4,7 av 5 som gjør at det er trygt å velge Freska sine vaskehjelpere. Her er noen av grunnene til å velge Freska: Kvalitet i fokus på renholdere. Trygge og pålitelige renholdere. Enkelt å fleksibelt med fri endring 48 timer før avtalen. 100% fornøydhetsgaranti.

Rabattkode hos Freska?

Har du gått gjennom rabattkodesider på jakt etter Freska rabattkode for mai 2024? Da slipper du å jakte lenger, du har nemlig kommet til rett plass! Her hjelper vi deg å finne oppdaterte og aktive Freska tilbudskoder. Hver eneste dag oppdaterer vi rabattkodene her på Smartspart slik at du ikke trenger å saumfare nettet for aktive koder hver eneste dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som du sparer penger. Kampanjekoder gir deg ekstra rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en viss periode. Har du endelig en oppdatert og aktiv Freska kode gjør du lurt i å aktivere denne så raskt som mulig. Tilbudskoder kan gi gratis frakt, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra produkt. Det å aktivere kode er lett og du finner fremgangsmåte på denne siden. Husk å sjekke aktiv kode fra Freska for eksklusive rabattkoder som betyr ekstra gode kampanjer! Vi på Smartspart hjelper deg å finne aktive Freska koder som oppdateres hver dag!

Hvordan kontakter du Freska kundeservice?

Trenger du å komme i kontakt med kundeservice hos Freska? Det kan du gjøre på deres side. Der vil de være behjelpelig. Kundeservice hos Freska kan hjelpe deg med angrerett, frakt og levering.

Hvordan aktivere en Freska rabattkode?

Kopier en gyldig Freska rabattkode. Fullfør handelen ved å gå til handlekurven og lim inn rabattkoden. Lim inn rabattkoden i feltet for koder for å aktivere koden. Sjekk at du har fått aktivert rabattkoden og at rabatten er tatt med i kassen. Du har nå aktivert en aktiv Freska rabattkode og spart noen ekstra kroner.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Freska ved å klikke på knappen under