Alle kategorier
Hjemmet
Freska logo

Freska rabattkode

Gyldige Freska rabattkoder i september 2022

Besøk Freska
Freska logo
Rengjøring fra kun 435kr/t
Vis tilbud

Relaterte rabattkoder

Strim logo
Mest populær
Prøv Strim helt gratis i 7 dager 📺
Vis tilbud
Daniel Wellington logo
10% på alt (også salg!)
Stormberg logo
15% rabatt på din ordre
EVO Fitness logo
14 dager gratis prøveperiode
Oslo Skin Lab logo
50% rabatt på The Solution

Utløpte rabattkoder

Utløpt: 100 kr rabatt med rabattkode | Rabattkode cleanhomettno100

Om Freska

Hva tilbyr renholdere fra Freska Renholdere fra Freska gjør hverdagen litt enklere når det kommer til rengjøring av ditt hjem. Hjemmet ditt blir rent når du jobber, trener eller gjør andre ting du liker. Freska har retningslinjer de følger når de skal vaske ditt hjem og her er hvordan det er delt opp og hva som gjøres i de forskjellige rommene. Alle rom Alle flater under 180 cm rengjøres. Gulv og tepper støvsuges. Gulvmopping dersom gulvmaterialet tillater det. Rengjøring av dørkarmer, dørhåndtak og brytere. Fjerning av flekker. Rengjøring av speil og andre glassflater (ikke vinduer). Fjerner søppel og avfall. Kjøkken Rengjøring av utsiden av komfyr, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin og rengjøring av vasken. Freskas renholdere kan sette inn i oppvaskmaskin om ønskelig. Tørke annet kjøkkenutstyr, eksempelvis blender, kaffetrakter og brødrister. Alle flater rengjøres (under 180cm). Støvsuging av gulv og tepper. Gulv og tepper støvsuges. Gulvmopping dersom gulvmaterialet tillater det. Rengjøring av speil og andre glassflater (ikke vinduer). Bad Badekar og toalett rengjøres. Dusj og dusjvegg rengjøres. Alle flater rengjøres (under 180cm). Rengjøring av speil og andre glassflater (ikke vinduer). Gulvmopping dersom gulvmaterialet tillater det. Rengjøring av dørkarmer, dørhåndtak og brytere. Soverom Sengetøy byttes dersom kunde legger frem nytt sengetøy på sengen. Alle flater rengjøres (under 180cm). Rengjøring av speil og andre glassflater (ikke vinduer). Gulvmopping dersom gulvmaterialet tillater det. Rengjøring av dørkarmer, dørhåndtak og brytere. Hvorfor bestille vaskehjelp på nett fra Freska Freska har hatt over 200 000 oppdrag med sine renholdere og vet derfor hva kunden krever av dere. Freska setter kvalitet, god service og positiv holdning høyt for å tilfredsstille kundenes krav. Renholderne fra Freska har en gjennomsnittsrangering på 4,7 av 5 som gjør at det er trygt å velge Freska sine vaskehjelpere. Her er noen av grunnene til å velge Freska: Kvalitet i fokus på renholdere. Trygge og pålitelige renholdere. Enkelt å fleksibelt med fri endring 48 timer før avtalen. 100% fornøydhetsgaranti.

Rabattkode hos Freska?

Ønsker du å spare penger i kassen og ser etter gyldig Freska kode for september 2022? Da slipper du å jakte lenger, du har nemlig kommet på rett rabattside! Her får du Freska rabattkoder. Daglig oppdaterer vi rabattkodene her på Smartspart slik at du ikke trenger å jakte gyldige koder daglig. Det betyr spart tid og i tillegg sparer du penger. Kampanjekoder gir deg gode tilbud som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, og ofte er de gyldige i en gitt tid. Har du omsider kommet over en ny Freska tilbudskode kan det være lurt å innløse denne så fort som mulig. Det er verdt å tenke på at tilbudskoder kan fra tid til annen gi deg fri frakt, ekstra rabatter eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere tilbudskode er uproblematisk og du kan finne fremgangsmåte på denne siden. Sjekk alltid aktiv kode fra Freska for eksklusive rabattkoder hvilket gir ekstra gode rabatter! Vi hjelper deg aktive Freska rabattkoder som blir oppdatert hver dag!

Artikler om Hjemmet

Hvordan kontakter du Freska kundeservice?

Trenger du å komme i kontakt med kundeservice hos Freska? Det kan du gjøre på deres side. Der vil de være behjelpelig. Kundeservice hos Freska kan hjelpe deg med angrerett, frakt og levering.

Hvordan aktivere en Freska rabattkode?

Kopier en gyldig Freska rabattkode. Fullfør handelen ved å gå til handlekurven og lim inn rabattkoden. Lim inn rabattkoden i feltet for koder for å aktivere koden. Sjekk at du har fått aktivert rabattkoden og at rabatten er tatt med i kassen. Du har nå aktivert en aktiv Freska rabattkode og spart noen ekstra kroner.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Freska ved å klikke på knappen under