Alle kategorier
Hjemmet
Freska logo

Freska rabattkode

Gyldige Freska rabattkoder i

Freska logo
Rengjøring fra kun 435kr/t
Vis tilbud

Relaterte rabattkoder

Podimo logo
Mest populær
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Vis tilbud
Stormberg logo
15% rabatt på din ordre

Utløpte rabattkoder

Freska rabattkoder for 2019

  • Utløpt:100 kr rabatt med rabattkode | Rabattkode cleanhomettno100

Om Freska

Hva tilbyr renholdere fra Freska Renholdere fra Freska gjør hverdagen litt enklere når det kommer til rengjøring av ditt hjem. Hjemmet ditt blir rent når du jobber, trener eller gjør andre ting du liker. Freska har retningslinjer de følger når de skal vaske ditt hjem og her er hvordan det er delt opp og hva som gjøres i de forskjellige rommene. Alle rom Alle flater under 180 cm rengjøres. Gulv og tepper støvsuges. Gulvmopping dersom gulvmaterialet tillater det. Rengjøring av dørkarmer, dørhåndtak og brytere. Fjerning av flekker. Rengjøring av speil og andre glassflater (ikke vinduer). Fjerner søppel og avfall. Kjøkken Rengjøring av utsiden av komfyr, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin og rengjøring av vasken. Freskas renholdere kan sette inn i oppvaskmaskin om ønskelig. Tørke annet kjøkkenutstyr, eksempelvis blender, kaffetrakter og brødrister. Alle flater rengjøres (under 180cm). Støvsuging av gulv og tepper. Gulv og tepper støvsuges. Gulvmopping dersom gulvmaterialet tillater det. Rengjøring av speil og andre glassflater (ikke vinduer). Bad Badekar og toalett rengjøres. Dusj og dusjvegg rengjøres. Alle flater rengjøres (under 180cm). Rengjøring av speil og andre glassflater (ikke vinduer). Gulvmopping dersom gulvmaterialet tillater det. Rengjøring av dørkarmer, dørhåndtak og brytere. Soverom Sengetøy byttes dersom kunde legger frem nytt sengetøy på sengen. Alle flater rengjøres (under 180cm). Rengjøring av speil og andre glassflater (ikke vinduer). Gulvmopping dersom gulvmaterialet tillater det. Rengjøring av dørkarmer, dørhåndtak og brytere. Hvorfor bestille vaskehjelp på nett fra Freska Freska har hatt over 200 000 oppdrag med sine renholdere og vet derfor hva kunden krever av dere. Freska setter kvalitet, god service og positiv holdning høyt for å tilfredsstille kundenes krav. Renholderne fra Freska har en gjennomsnittsrangering på 4,7 av 5 som gjør at det er trygt å velge Freska sine vaskehjelpere. Her er noen av grunnene til å velge Freska: Kvalitet i fokus på renholdere. Trygge og pålitelige renholdere. Enkelt å fleksibelt med fri endring 48 timer før avtalen. 100% fornøydhetsgaranti.

Rabattkode hos Freska?

Er du på jakt på rabattkodesider etter gyldig Freska kampanjekode for september 2023? Da har du kommet på riktig plass! Her finner du hver dag oppdaterte og gyldige Freska tilbudskoder. Daglig oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du ikke trenger å finne aktive kampanjekoder hver eneste dag. Med det sparer du tid samtidig som du sparer penger. Kampanjekoder gir ekstra gode rabatter som en ofte kun finner på rabattkodesider, og ofte er de gyldige i en gitt tid. Har du omsider funnet en oppdatert og gyldig Freska rabattkode gjør du lurt i å aktivere denne så fort som mulig. Husk at koder kan resultere i gratis levering, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra vare. Det å aktivere kampanjekode er enkelt og du finner fremgangsmåte på hvordan du aktiverer her. Sjekk aktiv rabattkode fra Freska for ekstra rabattkoder som resulterer i ekstra gode kampanjer! Smartspart hjelper deg å finne gyldige Freska rabattkoder som fornyes hver eneste dag!

Hvordan kontakter du Freska kundeservice?

Trenger du å komme i kontakt med kundeservice hos Freska? Det kan du gjøre på deres side. Der vil de være behjelpelig. Kundeservice hos Freska kan hjelpe deg med angrerett, frakt og levering.

Hvordan aktivere en Freska rabattkode?

Kopier en gyldig Freska rabattkode. Fullfør handelen ved å gå til handlekurven og lim inn rabattkoden. Lim inn rabattkoden i feltet for koder for å aktivere koden. Sjekk at du har fått aktivert rabattkoden og at rabatten er tatt med i kassen. Du har nå aktivert en aktiv Freska rabattkode og spart noen ekstra kroner.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Freska ved å klikke på knappen under