Grønt Fokus logo

Grønt Fokus rabattkode

Gyldige Grønt Fokus rabattkoder for March 2021

Besøk Grønt Fokus >
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud

Utløpte rabattkoder

Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud

Hvordan aktivere en Grønt Fokus rabattkode?

Har du en rabattkode eller kupongkode fra Grønt Fokus? Les mer her hvordan du kan bruke den for å oppnå eksklusive rabatter og gode tilbud nedenfor:

 1. Se gjennom Grønt Fokus sitt store utvalg av hagestuer, vinterhager, drivhus og mye mer, og fyll handlekurven med dine utvalgte produkter.
 2. Fyll ut din e-postadresse, fraktmåte og betalingsmåte.
 3. Deretter skriver du inn din Grønt Fokus rabattkode i feltet for rabattkode.
 4. Sjekk at rabattkoden din fungerer.
 5. Vipps! Da har du akkurat brukt en rabattkode fra Grønt Fokus. Penger spart.
Aktiver rabattkode

Alltid gode tilbud på drivhus, hagestuer og mye mer

Du får hagestuer og drivhus til beste pris, og du finner alltids tilbud på Grønt Fokus sine sider. De oppdaterer alltid kampanjene etter sesongens mest populære kategori, slik at du alltid kan spare penger på store investeringer som drivhus, hagestuer, anneks, boder og mye mer. Du kan til og med planlegge og "bygge" din egen hagestue til minste detalj gjennom Grønt Fokus sin egen populære Hagestue-guiden. Da kan du være trygg på at du får en hagestue akkurat slik du ønsker. 

Dette er de mest populære tilbudene på Grønt Fokus som du finner fra tid til annen:

 • 50% rabatt på reisverk til hagestuer.
 • Inntil 25% rabatt på drivhus.
 • 25% rabatt på vindu- og terassemarkiser.

Om Grønt Fokus

Hvorfor vi liker Grønt Fokus

Grønt Fokus har et stort utvalg av  hagestuer og vinterhager tilpasset dine behov og mål. Med vinterhagene fra Grønt Fokus kommer du nærmere hagen hele året. Det er mange gode grunner til å legge handelene av vinterhager på nett til Grønt Fokus, og her er noen grunner vi elsker:
 • Hagestueguiden: med hagestueguiden fra Grønt Fokus kan du bygge og tilpasse din egen hagestue på nett.  Her har du frie tøyler til å få din vinterhage eller hagestue akkurat slik du ønsker.
 • Alltid eksperter på jobb som svarer deg på dine spørsmål om ditt prosjekt. Dette gjør et stort prosjekt som å sette opp vinterhage, drivhus eller hagestue enklere, og ekspertisen hos Grønt Fokus har over 25 års erfaring med slike prosjekter.
 • Alltid kampanjer og rabattkoder tilpasset sesongen.
 • 100% fornøyd. Er du ikke fornøyd kan du enkelt bytte eller få pengene tilbake.

Realiser drømmer hos Grønt Fokus

Grønt Fokus er spesialister på alle prosjekter som omhandler å sette opp vinterhage, hagestue, drivhus, garderober, anneks og boder. Med over 25 års erfaring har de opparbeidet seg stor ekspertise innen feltet og kan hjelpe deg med å realisere dine drømmeprosjekter som får deg nærmere hagen din hele året. Grønt fokus sitt sortiment er:

Vinterhage og hagestue

Grønt Fokus hjelper deg med å sette opp både vinterhage og hagestue. Med deres Hagestuebygger kan du enkelt designe og spesiallage din hagestue på nett. Da får du en hagestue du vet passer din bolig.

Drivhus

Hos Grønt Fokus finner du også drivhus for enhver smak. Du kan få drivhus som passer nybegynneren eller drivhus som inneholder store oaser. Drivhuset kan også fungere som en liten hagestue om man ønsker det.

Garderober

Komplette garderober gir struktur og orden i klesskapet, og som igjen betyr enklere hverdag. Finn garderober tilpasset ditt hjem, for alle typer hjem og folk. Du får hjelp med din garderobe hos Grønt Fokus.

Anneks og boder

Anneks fra Grønt Fokus gir ekstra plass til gjester og boder gir ekstra plass til oppbevaring av sykler, gressklippere og ski. I denne kategorien finner du også vakre lysthus i gran, paviljonger og lekehus i flere størrelser.

Rabattkode hos Grønt Fokus?

Om du er i kassen, så kan det hende du ser etter aktiv Grønt Fokus rabattkode for februar 2021? Da trenger du ikke lete lenger, du har nemlig funnet fram til rett rabattkodeside! På denne nettsiden finner du nye og gyldige Grønt Fokus kampanjekoder. Hver dag oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å lete etter gyldige kampanjekoder hver eneste dag. Med det sparer du tid samtidig som du sparer penger. Kampanjekoder gir rabatt på utvalgte produkter som du vanligvis ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en viss periode. Har du funnet en ny Grønt Fokus kampanjekode er det lurt å bruke denne så raskt som mulig. Det er verdt å tenke på at rabattkoder betyr fri frakt, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra vare. Det å aktivere tilbudskode er enkelt og du kan finne ut på Varejakten.

Frakt hos Grønt Fokus

Fraktkostnaden avhenger av mengde og postnummer. Ønsker du å se fullstendig fraktkostnader hos Grønt Fokus logger du deg inn og angir postnummer i kassen. Dermed vil du finne nøyaktig fraktpris. Du kan velge å hente selv på nærmeste terminal eller og få det hjemkjørt til din adresse.

Få inspirasjon på Instagram

Grønt Fokus har en egen Instagram-konto du kan følge for å få tips og triks med montering, inspirasjon og andre ideer til dine hageplaner. Som en av Norges ledende leverandør av hagestuer, vinterhager, drivhus, boder og anneks får du tips fra eksperter på nettopp disse uteområdene.

Hvordan kontakter du Grønt Fokus kundeservice?

Kunne du trengt å komme i kontakt med Grønt Fokus kundeservice? Det kan enkelt la seg gjøre ved å ta kontakt på telefonnummeret 38 18 18 18 . Her hjelper de deg med henvendelser du måtte ha. Grønt Fokus kundeservice kan hjelpe deg med levering, frakt og angrerett.

Vil du se flere rabattkoder?

Flere gyldige rabattkoder
Se flere rabattkoder

Lignende butikker