Ice logo

Ice rabattkode

Gyldige Ice rabattkoder for March 2021

Besøk Ice >
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud

Utløpte rabattkoder

Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud

Hvordan aktivere en Ice rabattkode?

 1. Kopier en aktiv Ice rabattkode.
 2. Fullfør handelen ved å gå til handlekurven og lim inn rabattkoden.
 3. Lim inn koden i feltet for rabattkoder for å aktivere rabattkoden.
 4. Husk å sjekke at du har fått aktivert rabattkoden og at du har fått rabattene.
 5. Du har nå aktivert en gyldig Ice rabattkode og spart noen ekstra kroner.
Aktiver rabattkode

Ice Mobil fra kun 129 kr

Ice mobil har mobilabonnement for alle og sitt bruk. Alle abonnemnetene ar fri tale, SMS og MMS, data rollover, gratis BankID, EU-inkludert og fri fart. Det er ingen bindingstide på mobilabonnementene til Ice. Du får Ice mobil fra 129 kr, og som beskrevet under er prisliste og antall GB du får med i hvert mobilabonnement fra Ice slik:

 • iceJunior, gratis for barn under 13 år.
 • 1 GB, 129 kr/mnd.
 • 2 GB, 199 kr/mnd.
 • 3 GB, 249 kr/mnd.
 • 6 GB, 299 kr/mnd.
 • 10 GB, 349 kr/mnd.
 • 15 GB, 399 kr/mnd.
 • 20 GB, 449 kr/mnd.
 • 30 GB, 499 kr/mnd.

Om Ice

Ice, som tidligere het Ice.net, tilbyr 4G-dekning i 80% av populasjonen og fortsetter å utbygge sitt unike 4G-nett. Der Ice ikke har egen dekning brukes Telia sitt nett. Ice tilbyr mobilabonnement, mobiltelefoner og mobilt bredbånd på Ice.no til lave priser. Ice fakturerer ikke for overforbruk, men hastigheten senkes. Dermed får alle kunder svært forutsigbare utgifter til mobilbudsjettet. Se etter rabattkoder eller rabatter på Ice sitt sortiment av mobiltelefoner.

Ice mobilabonnement

Mobilabonnement fra Ice gir deg Data Rollover, Rollover Deling, Inkludert bruk i EU, ingen overfakturering, ingen avtaletid og Fri fart. Nedenfor har vi listet opp fordeler med å bruke Ice som ditt mobilabonnement.

 • Data Rollover: Dette er en tjeneste som gjør at du får igjen datamengde fra forrige måned som ikke har blitt brukt. Har du 1GB abonnement og du bruker bare 500MB vil abbonnementet ditt i neste måned ha 1,5GB å bruke.
 • Rollover Deling: Rollover Deling gjør at du kan dele datamengden du hadde til overs med alle andre med Ice privatabonnement.
 • Inkludert bruk i EU: Nå kan du ringe internt i EU/EØS, til Norge, sende SMS, MMS og bruke all inkludert mobildata uten kostnad i hele Europa og EØS-landene.
 • Ingen overfakturering: Ice fakturerer ikke for bruk over mobildata i ditt mobilabonnement. Derfor kan du bruke så mye data du ønsker uten å tenke på pris. Hastigheten settes ned, men det er mulig å kjøpe ekstra datapakke om man trenger det.
 • Ingen avtaletid: Ice gir deg full frihet til å bytte til større eller mindre abonnement når du ønsker det.
 • Fri Fart: Alle kundene til Ice får fri fart - og dette gjelder alle abonnement.

Rabattkode hos Ice?

Ønsker du å spare penger ved å se etter aktiv Ice kupongkode for februar 2021? Da trenger du ikke lete lenger, du har nemlig funnet fram til rett plass! Her får du hver dag nye Ice tilbudskoder. Daglig oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å finne aktive rabattkoder daglig. Da sparer du tid, samtidig som det spares penger. Tilbudskoder gir deg ekstra rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, og ofte er de gyldige i en gitt tid. Har du omsider kommet over en Ice kampanjekode kan det være lurt å innløse denne så snart som mulig. Det er verdt å tenke på at tilbudskoder kan fra tid til annen bety gratis frakt, ekstra rabatt eller ekstra vare. Det å aktivere tilbudskode er uproblematisk og du finner fremgangsmåte på hvordan du aktiverer her.

Hvordan kontakter du Ice kundeservice?

Kunne du trengt hjelp med noe, og trenger derfor å komme i kontakt med Ice kundeservice? Du kan enkelt komme i kontakt ved å ringe kundeservice på telefon 21 00 00 00 . De hjelper deg med henvendelser du har. Kundeservice hos Ice kan hjelpe deg med blant annet frakt, levering og angrerett.

Vil du se flere rabattkoder?

Flere gyldige rabattkoder
Se flere rabattkoder

Lignende butikker