Interflora logo

Interflora rabattkode

Gyldige Interflora rabattkoder for March 2021

Besøk Interflora >
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud

Utløpte rabattkoder

Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud

Hvordan aktivere en Interflora rabattkode?

  1. Velg og kopier en gyldig Interflora rabattkode.
  2. Plukk ut dine blomster i Interflora sin nettbutikk.
  3. Når du er klar til å betale, klikker du på handlekurv-ikonet øverst til høyre.
  4. Fyll ut informasjon.
  5. Når du er på punkt 5 ("Oversikt og betaling") klikker du på "Har du en rabattkode?".
  6. Lim inn din Interflora rabattkode her.
  7. Klikk "Oppdater", og sjekk at rabattkoden er registrert.
  8. Gratulerer! Du har nå aktivert og innløst en Interflora rabattkode.
Aktiver rabattkode

Om Interflora

Interflora er verdens eldste og største blomsterorganisasjon, og har over 55.000 blomsterbutikker i rundt 140 land verden over. Rabattkode fra Interflora kan gi ekstra rabatter og gode tilbud, så hold utkikk på Varejakten.no. Interflora har blomster til alle anledninger, som bursdagsblomster, kondolanse, begravelse og for å vise kjærlighet. Du kan gi din personlige hilsen med alle blomster fra Interflora. Interflora har alltid personlig leveranse på døren. Vil du bestille blomster til utlandet? Ingen problem! Interflora har leveringer i hele verden, samt over 400 butikker i hele Norge. Bestiller du blomster på nett kan du velge den datoen som passer best og om det skal leveres til nabo eller rett på døren. Det skal være lett å bestille blomster på nett med Interflora.no.

Rabattkode hos Interflora?

Står du i kassen og er på jakt etter gyldig Interflora kampanjekode for februar 2021? Da slipper du å jakte lenger, du har nemlig kommet til riktig nettside! Her får du alltids oppdaterte og gyldige Interflora kampanjekoder. Hver dag oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å finne aktive koder hver dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, og i tillegg sparer du penger. Tilbudskoder gjør at du sparer penger som du vanligvis ikke finner andre steder, som kun er gyldige i en gitt tid. Har du endelig funnet en ny og gyldig Interflora kupongkode er det lurt å bruke denne innen nærmeste fremtid. Tilbudskoder kan bety gratis levering, ekstra rabatter eller ekstra vare. Det å aktivere rabattkode er lett og du finner ut på Varejakten.

Frakt hos Interflora

Inteflora har levering til adresser i Norge og rundt om i verden. Fraktkostnadene avhenger av frakttype. I kassen kan du spesifisere om du vil hente i en Interflora blomsterbutikk eller levering hjem.

Hvordan kontakter du Interflora kundeservice?

Trenger du bistand med noe, og kunne derfor trengt å kontakte Interflora kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å slå telefonnummeret 66 85 75 50 . Her hjelper de deg med alle forespørsler du måtte ha. Kundeservice hos Interflora hjelper deg med levering, frakt og angrerett.

Vil du se flere rabattkoder?

Flere gyldige rabattkoder
Se flere rabattkoder

Lignende butikker