Alle kategorier
Mat

Kolonial rabattkode 2024

Gyldige Kolonial rabattkoder i

Kolonial logo
10% rabatt på utvalgte varer
Spar penger på utvalgte produkter hos Kolonial.no.
Vis tilbud
Kolonial logo
Gratis levering i 3 måneder
Du får gratis levering i 3 måneder som ny kunde hos Kolonial.
Vis tilbud

Relaterte rabattkoder

Podimo logo
Mest populær
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Vis tilbud
Stormberg logo
15% rabatt på din ordre
Få 15% rabatt med rabattkode på alle ordre over 800 kr.

Om Kolonial

Kolonial er en av Norges største matbutikk på nett. Du finner alt av mat- og dagligvarer på Kolonial som du gjør på andre fysiske butikker. Kolonial har levering hver eneste dag, hele dagen, og du får beskjed før de kommer slik at du slipper å vente på din levering. Hjemlevering fra Norges største matbutikk Handler du før kl. 23.59 får du varene levert dagen etter. Du får beskjed før levering, slik at du slipper å vente. Er du ny kunde får du gratis levering i 3 måneder. Over 6000 varer Kolonial har over 6000 varer i sin butikk, og du har alltid tilgjengelig matbutikk rett i lomma. Kolonial har i tillegg til et enormt utvalg også ordentlig lave priser på sine matvarer, og kan ofte være billigere enn vanlig matbutikk.

Rabattkode hos Kolonial?

Ønsker du å spare penger i kassen og ser etter aktiv Kolonial kupongkode for mai 2024? Da trenger du ikke å lete mer, du har nemlig funnet fram til rett plass! På denne nettsiden finner du alltid aktive Kolonial tilbudskoder. Hver eneste dag oppdaterer vi rabattkodene her på Smartspart slik at du slipper å lete etter gyldige rabattkoder hver dag. Det betyr spart tid og i tillegg sparer du penger. Kampanjekoder gir deg gode tilbud som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, og ofte er de gyldige i en gitt tid. Har du endelig funnet en oppdatert og gyldig Kolonial kampanjekode er det lurt å bruke denne så raskt som mulig. Rabattkoder betyr gratis frakt, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra vare. Det å aktivere tilbudskode er enkelt og du finner fremgangsmåte på denne siden. Sjekk aktiv rabattkode hos Kolonial for gode rabattkoder som for deg betyr ekstra gode tilbud! Vi hjelper deg gyldige Kolonial koder som fornyes hver eneste dag!

Gratis levering i 3 måneder

Er du ny kunde hos Kolonial.no får du hele 3 måneder med gratis frakt alle dager. Registrer deg i dag og få gratis frakt fra og med i dag.

Hvordan kontakter du Kolonial kundeservice?

Trenger du å prate med kundeservice hos Kolonial? Det kan du gjøre gjennom deres side. Der får du den hjelpen du trenger. Der vil du få informasjon om blant annet frakt, levering og angrerett.

Hvordan aktivere en Kolonial rabattkode?

Kopier en gyldig Kolonial rabattkode. Gå til Kolonial.no. Når du er i kassen trykker du på "Jeg har kampanjekode". I dette feltet limer du inn din kampanjekode. Trykk "Ok" for å aktivere. Husk å se at du har fått rabattene trukket fra. Gratulerer, du har nå spart penger med en gyldig Kolonial kampanjekode.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Kolonial ved å klikke på knappen under

Rabattkoder fra lignende butikker