Alle kategorier
Mat
Kolonial logo

Kolonial rabattkode

Gyldige Kolonial rabattkoder i

Kolonial logo
10% rabatt på utvalgte varer
Vis tilbud
Kolonial logo
Gratis levering i 3 måneder
Vis tilbud

Relaterte rabattkoder

Podimo logo
Mest populær
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Vis tilbud
Stormberg logo
15% rabatt på din ordre

Om Kolonial

Kolonial er en av Norges største matbutikk på nett. Du finner alt av mat- og dagligvarer på Kolonial som du gjør på andre fysiske butikker. Kolonial har levering hver eneste dag, hele dagen, og du får beskjed før de kommer slik at du slipper å vente på din levering. Hjemlevering fra Norges største matbutikk Handler du før kl. 23.59 får du varene levert dagen etter. Du får beskjed før levering, slik at du slipper å vente. Er du ny kunde får du gratis levering i 3 måneder. Over 6000 varer Kolonial har over 6000 varer i sin butikk, og du har alltid tilgjengelig matbutikk rett i lomma. Kolonial har i tillegg til et enormt utvalg også ordentlig lave priser på sine matvarer, og kan ofte være billigere enn vanlig matbutikk.

Rabattkode hos Kolonial?

Leter du på mange rabattsider på jakt etter Kolonial rabattkode for september? Da trenger du ikke å lete mer, du har nemlig kommet til rett plass! På denne rabattkodesiden kan du spare penger ved å bruke aktive Kolonial tilbudskoder. Hver dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du ikke trenger å jakte gyldige koder hver dag. Det betyr spart tid samtidig som det spares penger. Rabattkoder gir deg ekstra rabatter som en ofte kun finner på rabattkodesider, og de er ofte gyldige i en viss periode. Finner omsider en aktiv Kolonial rabattkode kan det være lurt å innløse denne så fort som mulig. Husk at kampanjekoder kan bety kostnadsfri frakt, ekstra rabatter eller produkt på kjøpet. Det å aktivere kode er uproblematisk og du kan finne fremgangsmåte på denne siden. Sjekk aktiv rabattkode fra Kolonial for gode rabattkoder som resulterer i ekstra gode kampanjer! Vi hjelper deg å få tak i gyldige Kolonial rabattkoder som fornyes hver dag!

Gratis levering i 3 måneder

Er du ny kunde hos Kolonial.no får du hele 3 måneder med gratis frakt alle dager. Registrer deg i dag og få gratis frakt fra og med i dag.

Hvordan kontakter du Kolonial kundeservice?

Trenger du å prate med kundeservice hos Kolonial? Det kan du gjøre gjennom deres side. Der får du den hjelpen du trenger. Der vil du få informasjon om blant annet frakt, levering og angrerett.

Hvordan aktivere en Kolonial rabattkode?

Kopier en gyldig Kolonial rabattkode. Gå til Kolonial.no. Når du er i kassen trykker du på "Jeg har kampanjekode". I dette feltet limer du inn din kampanjekode. Trykk "Ok" for å aktivere. Husk å se at du har fått rabattene trukket fra. Gratulerer, du har nå spart penger med en gyldig Kolonial kampanjekode.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Kolonial ved å klikke på knappen under