Miinto logo

Miinto rabattkode

Gyldige Miinto rabattkoder for november 2021

Besøk nettside
Miinto logo
Vinn gavekort på 2500 kr

Meld deg på nyhetsbrevet og vær med i trekningen av et gavekort på 2500 kr.

Vis tilbud
Miinto logo
60% rabatt på kvinneklær

Få opptil 60% rabatt på utvalgt kvinneklær.

Vis tilbud
Miinto logo
Gjør kupp på herreklær

Hos Miinto får du herreklær til sterkt reduserte priser.

Vis tilbud

Hvordan aktivere en Miinto rabattkode?

  1. Kopier din Miinto rabattkode.
  2. Boltre deg i det store utvalget av mote online og legg dine produkter til i handlekurven.
  3. Når du er klar til å gjennomføre handelen, klikker du på "Kurv" øverst til høyre.
  4. Klikk "Gå til kassen".
  5. I feltet "Legg til gavekort eller rabattkode" limer du inn rabattkoden du kopierte tidligere.
  6. Klikk "Legg til" for å aktivere.
  7. Sjekk at du at har oppnådd rabatter med rabattkoden.
  8. Gratulerer, så enkelt er det å spare penger med en Miinto rabattkode.
Aktiver rabattkode

Du støtter din lokale klesbutikk

Med over 400 lokale klesbutikker finner du alltid spennende nyheter hos Miinto. Handler du hos Miinto støtter du din lokale klesbutikk, da disse selger varer gjennom deres plattform. Du finner over 90 000 produkter på Miinto, så her er det noe for enhver smak. 

Om Miinto

Miinto lar deg kjøpe direkte fra Norges best motebutikker. Nettsiden deres er laget som en online moteplattform for alle motefobrukere, slik at du får like god service og opplevelse på nettet som i  fysiske butikker.  Du finner mote fra over 400 lokale butikker på ett og samme sted.

Mer enn 90.000 produkter

Du finner over 90.000 produkter fra over 2.000 brands på miinto.no. Finn dine favorittplagg fra Gant, Ganni, Samsøe & Samsøe, Tiger of Sweden og mange, mange flere. Du finner med andre ord noe for enhver smak og lommebok, og alle produktene er til de beste priser. Så mange produkter er bare mulig gjennom deres online plattform, hvor mer enn 400 fysiske motebutikker leverer mote på nettet. Du finner klær som gjør at du kan uttrykke deg selv med dette enorme utvalget.

Alltid spennende kampanjer

Du finner mote for alle gjennom moteplattformen Miinto. Det er delt opp i avdelinger for dame, herre, barn og du finner også produkter til hjemmet på deres nettsider. Husk at du alltid får fri frakt på alle ordre over 499 kr, og hvis du i tillegg bruker en Miinto rabattkode sparer du enda mer penger på ditt neste kjøp gjennom moteplattformen.

Støtt lokale motebutikker

Når du handler klær fra miinto.no støtter du dine lokale, fysiske butikker. Det er over 400 lokale butikker som selger sine varer gjennom deres online moteplattform. Du kan lese om alle butikkene som er en del av plattformen på nettsidene.

Rabattkode hos Miinto?

Om du er i kassen, kan det være penger å spare ved å se etter aktiv Miinto kupongkode for november 2021? Da trenger du ikke å lete mer, du har funnet rett rabattkodeside! Her på Varejakten gir vi deg nye Miinto kampanjekoder. Daglig oppdateres kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å lete etter aktive rabattkoder hver dag. Da sparer du tid, samtidig som du sparer penger. Tilbudskoder gir deg ekstra rabatter som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, som kun er gyldige i en gitt tid. Fant du endelig en Miinto kupongkode gjør du lurt i å innløse denne så fort som mulig. Det er verdt å tenke på at koder kan fra tid til annen fri frakt, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere rabattkode er lett og du kan finne fremgangsmåte på denne siden.

Frakt hos Miinto

Handler du for mer enn 499 kr er det gratis frakt hos Miinto. Pakken leveres til ditt nærmeste postkontor eller rett til din privatadresse. Pakkene kan komme samlet eller i separate pakker - dette avhenger av hvor mange og hvilke butikker du har handlet fra. Alle ordre leveres i løpet av 1-5 dager.

Vinn gavekort med verdi 2500 kr

Meld deg på Miinto nyhetsbrev og vær med i trekningen av et gavekort på 2500 kr. Med nyhetsbrevet får du spennende nyheter rett i innboksen din, og eksklusive kampanjer og tilbud som du kan spare penger med. Av og til kan det dukke opp en Miinto kupongkode, så følg med i nyhetsbrevet etter kupongkoder du kan spare penger med.

Styleguides for alle

Trenger du tips og triks? Eller ønsker du bare å få inspirasjon? Du kan du sjekke ut Miinto sin styleguide. Her finner du stiltips og inspirasjon som passer alle anledninger. Les om hvordan du kan finne de perfekte buksene som fremhever det du ønsker å fremheve, jakker som passer alle årstider og anldninger, hvilke ryggsekker du bør velge og mye, mye mer.

Hvordan kontakter du Miinto kundeservice?

Ønsker du hjelp og trenger å komme i kontakt med Miinto ? Det kan enkelt la seg gjøre ved å ringe kundeservice på 22 41 36 35. De gjør det de kan for å hjelpe deg med alle forespørsler du måtte ha. Det er muligheter for og også ta kontakt med Miinto per e-post til info@miinto.no

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Miinto ved å klikke på knappen under
Se flere rabattkoder