Mimis logo

Mimis rabattkode

Gyldige Mimis rabattkoder i september 2022

Besøk Mimis
Mimis logo
Se utvalget av organisk hårpleie
Vis tilbud
Mimis logo
10% rabatt på pakker
Vis tilbud

Relaterte rabattkoder

Strim logo
Mest populær
Prøv Strim helt gratis i 7 dager 📺
Vis tilbud
Daniel Wellington logo
10% på alt (også salg!)
Stormberg logo
15% rabatt på din ordre
EVO Fitness logo
14 dager gratis prøveperiode
Oslo Skin Lab logo
50% rabatt på The Solution

Utløpte rabattkoder

Utløpt: 15% rabatt for nye kunder | Rabattkode nykunde15
Utløpt: 15% på fullpris i hele nettbutikken for nye kunder <3 Alltid Fri Frakt!
Utløpt: 100% kashmirskjerf i 12 farger, poncho, strikket og unisex kashmirskjerf på salg
Utløpt: Med disse produktene blir hår, hud og negler sommerklare ☀
Utløpt: Black Friday: Spar penger med avslag på en rekke varer

Om Mimis

Mimis har et stort utvalg av organisk hudpleie og hårpleie. Med en rabattkode fra Mimis får du ekstra lave priser på sortimentet deres. Produktene i deres nettbutikk er for deg som er opptatt av 100% organiske produkter og naturlige ingredienser. Organiske produkter med Argan olje Argan olje brukes som hovedingrediensen i produktene hos Mimis. Arganolje er spesielt kjent for sitt høye innhold av vitamin E, essensielle fettsyrer og antioksidanter. Denne ingrediensen kan hjelpe mot tørr hud, rynker, psoriasis, eksem, uren hud og akne. Med arganolje får du en olje som trekker lett og raskt inn i huden. Ekte kashmir skjerf og poncho Du finner også skjerf som inneholder bare naturlig kashmir fra geiter som lever på de snøkledde fjellplatåene i Kashmir. Kashmir har svært gode isolerende egenskaper mot kulde. De virker også svale på huden, noe som gjør at det også kan brukes i sommerplagg. Kashmir virker ikke kløende på huden, og har lang levetid.

Rabattkode hos Mimis?

Vil du spare penger og trenger sårt etter gyldig Mimis kampanjekode for september 2022? Da trenger du ikke lete lenger, du har kommet til rett nettside! Her får du alltids Mimis koder. Daglig oppdaterer vi kodene her på Smartspart slik at du ikke trenger å saumfare nettet for aktive kampanjekoder hver eneste dag. Da sparer du tid, samtidig som du sparer penger. Tilbudskoder gjør at du sparer penger som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, og de er ofte gyldige i en viss periode. Finner du en gyldig Mimis kampanjekode gjør du lurt i å aktivere denne innen nærmeste fremtid. Det er verdt å vite at rabattkoder kan bety gratis levering, ekstra rabatter eller ekstra vare. Det å aktivere tilbudskode er lett og du finner guide på hvordan du aktiverer her. Sjekk gyldig rabattkode på Mimis for eksklusive rabattkoder som gir ekstra gode rabatter! Vi hjelper deg å få tak i aktive Mimis koder som automatisk oppdateres hver dag!

Fri frakt på nettbutikken

Nå får du muligheten til å handle alt hos Mimis.no med gratis frakt. Dette betyr at du sparer penger tilsvarende frakten, så fyll opp handlekurven for å ta i bruk gratis frakt.

Artikler om Klær og mote

Hvordan kontakter du Mimis kundeservice?

Har du behov for bistand, og kunne derfor trengt å prate med Mimis kundeservice? Det kan du gjøre på deres nettbutikk. Der vil de være behjelpelig. Du vil du få informasjon om blant annet angrerett, frakt og levering.

Hvordan aktivere en Mimis rabattkode?

Kopier en gyldig Mimis rabattkode. Når du er klar til å gjennomføre kjøpet, klikker du på "Kasse". Klikk på "+ Rabattkode". I feltet for rabattkoden limer du inn din kode. Klikk "Legg til" for å aktivere. Vipps, så har du spart penger med en Mimis rabattkode.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Mimis ved å klikke på knappen under