Hjem
Bil
Skruvat
Skruvat logo

Skruvat rabattkode

Gyldige Skruvat rabattkoder for september 2021

Besøk nettside
Skruvat logo
Salg på Skruvat
Få opptil 50% rabatt Skruvat
Vis tilbud

Utløpte rabattkoder

Skruvat logo
Utløpt 20% på et kjøp over 499 kr + fri frakt
20% på et kjøp over 499 kr + fri frakt
Skruvat logo
Utløpt 17 mai feiring hos Skruvat - 17% rabatt på hele sortimentet, fra 10. mai til 17. mai
17 mai feiring hos Skruvat - 17% rabatt på hele sortimentet, fra 10. mai til 17. mai

Hvordan aktivere en Skruvat rabattkode?

  1. Klikk på rabattkode eller kampanje til venstre.
  2. Velg produkter du vil kjøpe fra Skruvat sin nettbutikk og legg produktene i handlekurven.
  3. Når du er klar til å betale klikker du "Til kassen" øverst til høyre.
  4. Klikk på "Rabattkode".
  5. Lim inn din gyldige rabattkode fra Skruvat og klikk "Bruk kode".
  6. Dobbeltsjekk at du har aktivert rabattkoden fra Skruvat.
  7. Vipps! Du har nå aktivert en Skruvat rabattkode.
Aktiver rabattkode

Skruvat rabattkode

Med en rabattkode fra Skruvat slik at du får ekstra gode rabatter på ditt neste kjøp av bildeler her. Du finner kvalitetsbildeler til alle de store bilmerkene som Audi, BMW, Ford, Jeep, Kia, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo og mange andre hos Skruvat. Hos Skruvat finner du også båtdeler og tilbehør.

Om Skruvat

Skruvat er Skandinavias største forhandler av bildeler på nett. Skruvat har tusenvis av fornøyde kunder hver eneste uke. Nettbutikken til Skruvat gjør at du kan handle bildeler av høy kvalitet til lave priser på nett. Skruvat har et enormt utvalg av bildeler på nett, og kan skilte med over 500 000 produkter i sitt sortiment. Finn en validert Skruvat rabattkode, så kan du spare enda mer penger neste gang du handler bildeler på nett.

Rabattkode hos Skruvat?

Om du er i kassen, kan det være penger å spare ved å se etter aktiv Skruvat kode for august? Da slipper du å lete mer, du har nemlig funnet rett rabattside! Vi på Varejakten hjelper deg å finne oppdaterte Skruvat tilbudskoder. Hver dag oppdaterer vi rabattkodene på denne siden slik at du slipper å saumfare nettet for gyldige tilbudskoder hver eneste dag. Da sparer du tid, samtidig som det spares penger. Rabattkoder gir ekstra gode rabatter som en ofte kun finner på rabattkodesider, og ofte er de gyldige i en gitt tid. Fant du endelig en Skruvat kupongkode kan det være lurt å aktivere denne så raskt som mulig. Tilbudskoder kan fra tid til annen bety fri frakt, ekstra rabatter eller ekstra produkt. Det å aktivere rabattkode er lett og du kan finne guide på hvordan du aktiverer her.

Frakt hos Skruvat

Skruvat har fast fraktpris på 99 kr. Dersom du bestiller større produkter fra Skruvat er det egne fraktsatser på disse. Les mer under fraktbetingelser på Skruvat.

Finn del til din akkurat din bil

Med registreringsnummeret på bilen din kan du enkelt finne alle deler som passer akkurat din bil. Dette gjør det enklere å finne deler som passer din bil. Noen ganger kan det være at du trenger chassisnummeret på bilen i tillegg, men da vil du bli informert om hvilke produkter dette gjelder.

Hvordan kontakter du Skruvat kundeservice?

Kunne du trengt å prate med kundeservice hos Skruvat? Du kan enkelt komme i kontakt ved å ta kontakt på telefon 210 50 255. Her hjelper de deg med alle spørsmål du har. Skruvat kundeservice hjelper deg med garanti, reklamasjon og frakt.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Skruvat ved å klikke på knappen under
Se flere rabattkoder

Lignende butikker

Eurodel
Bilpleiekongen
Ekstralys
Autodeler
Dekkonline
Tirendo
Avis