Hjem
Hjem og fritid
Slikkepott
Slikkepott logo

Slikkepott rabattkode

Gyldige Slikkepott rabattkoder for august 2021

Besøk nettside
Slikkepott logo
Supersalg med opptil 90%
Slikkepott har alltid gode tilbud og i salgskategorien deres får du opptil 90% rabatt
Vis tilbud
Slikkepott logo
Spinn og vinn rabatt 🏆
Slikkepott har eget spinnehjul hvor du kan vinne rabatter.
Vis tilbud
Slikkepott logo
Produkter tilpasset deg
Se gjennom utvalget basert på hva du pleier å bake.
Vis tilbud

Utløpte rabattkoder

Slikkepott logo
Utløpt Black Friday: Nå kan du få rabatt på et stort utvalg produkter
Black Friday har startet hos Slikkepott, og det betyr penger spart med utrolige salg. Denne dagen betyr gode avslag på store mengder varer, og vær raskt ute da butikkene har et begrenset antall produkter på lager.
Slikkepott logo
Utløpt 10% rabatt på Halloween
Nå får du 10% rabatt på alt innen Halloween.

Hvordan aktivere en Slikkepott rabattkode?

 1. Kopier en Slikkepott rabattkode.
 2. Plukk ut dine produkter fra deres nettbutikk.
 3. Når du er klar til å gjennomføre handelen, klikker du på "Kasse".
 4. Rett over dine produkter i handlevognen klikker du på "+ Rabattkode".
 5. Lim inn din rabattkode du kopierte tidligere og klikk "Legg til".
 6. Sjekk at du har oppnådd rabatt med kupongkoden.
 7. Med det har du aktivert en Slikkepott rabattkode.
Aktiver rabattkode

Spinn hjul og vinn rabatter

Slikkepott har et eget hjul du kan spinne på for å vinne rabatter i deres nettbutikk. Når du spinner hjulet kan du vinne opptil 30% rabatt på valgfri ordre. Spinn hjulet og se om du kan bruke rabatter som rabattkode du også! Når du spinner hjulet bruker du e-posten din. Dermed får du også eksklusive rabattkoder og nyheter rett til din innboks.

Om Slikkepott

Slikkepott tilbyr et komplett produktutvalg for hobbybakere og bakeglade. Du finner merker som Wilton, Cake Boss, Cacas, FunCakes og mange flere. Hvis du bruker en rabattkode kan du få ekstra gode rabatter og tilbud neste gang du handler bakeutstyr fra deres butikk. Du får åpent kjøp i hele 30 dager. Du finner over 3500 produkter innen baking i nettbutikken, og de prøver hele tiden å utvide sortimentet slik at du kan få den beste opplevelsen i Slikkepott sin nettbutikk.

Stort utvalg for deg som elsker å bake

Slikkepott er stedet for deg som elsker å bake og finner glede i bakeverk. På deres nettsider finner du over 3500 redskaper for å lage deilige bakverk. I deres nettbutikk er det produkter for både store og små, slik at hele familien kan ta del i bakeopplevelser.  Bakerglede står i fokus i deres sortiment! Opplevelse og kreativitet setter grenser når det gjelder bakeglede og bakverk. Spiselig dekor, glitter og pynt finner du også i sortimentet til Slikkepott.no. 

Alltid et salg for bakeglade

Du kan alltids spare noen kroner ved å se i tilbudskroken i nettbutikken. Her finner du tilbud og salg, selv uten en Slikkepott rabattkode om du ikke har det. Du finner produkter som er satt ned opptil 90%, så her kan du gjøre noen skikkelige gode kupp. Men vær rask - utvalget her endres daglig, og produktene pleier å gå raskt når de er på salg. 

Mange grunner til å shoppe hos Slikkepott

For alle som er bakeglade er dettestedet, og med over 3500 ulike produkter finner du alltid noe som passer deg. Det er også andre grunner til å like deres nettbutikk, og noen av våre favoritter er:
 • Alltid gratis frakt på ordre over 1000 kr.
 • Alle lagervarer leveres raskt, og ofte mellom 1-3 dager.
 • Alltid åpent kjøp i 30 dager.
 • 100% norsk nettbutikk.
 • Trygg og sikker betaling.

Baking tilpasset anledning

Du finner også bakeredskaper og tilbehør tilpasset hvilken anledning du skal bake for. En fargerik 17. mai kake i flaggets farger, konfirmasjonskake til den stolte konfirmanten, bryllup for de unge, Halloween og mye mer. Dersom du skal bake til viktige anledninger er det lurt å ha riktig og det beste bakeustyret og tilbehøret for å bli festdagens midtpunkt når det gjelder den kulinariske bakeverket. Du finner alt av det beste utstyret til den beste prisen i nettbutikken til Slikkepott.

Rabattkode hos Slikkepott?

Står du i kassen og ser etter aktiv Slikkepott kampanjekode for august 2021? Da har du funnet fram til riktig rabattside! På denne nettsiden sparer du alltids mye penger med Slikkepott koder. Hver dag oppdateres kodene her på Varejakten slik at du slipper å lete etter aktive rabattkoder daglig. Det betyr spart tid samtidig som du sparer penger. Rabattkoder gir rabatt på utvalgte produkter som du vanligvis ikke finner andre steder, og ofte er de gyldige i en gitt tid. Har du omsider kommet over en Slikkepott kode er det lurt å innløse denne så fort som mulig. Koder kan gi gratis frakt, ekstra rabatter eller ekstra vare. Det å aktivere tilbudskode er uproblematisk og du finner fremgangsmåte på Varejakten.

Frakt hos Slikkepott

Du får alltid fri frakt ved kjøp for 1000 kr eller mer fra nettbutikken til Slikkepott. Alle varene leveres raskt, og normal leveringstid er mellom 1-3 dager.

Gjør kupp på bakeprodukter og redskaper

Bakerglede er noe alle skal kunne oppnå, uavhengig av lommeboka. I deres nettbutikk finner du alltid supre salg, med rabatter helt opp mot 90% på utvalgte produkter. Du trenger faktisk ikke alltid en egen Slikkepott rabattkode for å få de beste rabattene. Sjekk alltid salgene på deres nettside, så kan du spare mye penger. Husk at produktene og utvalget på salgsidene varierer hele tiden, så vær rask med å sikre deg dine bakeredskaper før de blir revet bort fra "hyllen".

Bakeprodukter tilpasset deg

Baker du brød? Eller er du mer en Cupcake-fan? Når du går inn på "Velg hva du skal lage" på Slikkepott får du produkter tilpasset det du elsker å bake. Her finner du varer tilpasset akkurat dine bakepreferanser, enten det er brød, cupcakes, kaker, pai, makroner, smultringer og mye mer. Under kan du finne noen bakerverk du finner redskaper og tilbehør til:

 • Brød
 • Cake pops
 • Cupcakes
 • Donuts
 • Pai
 • Iskrem
 • Kake
 • Konfekt
 • Makroner

Hvordan kontakter du Slikkepott kundeservice?

Har du behov å komme i kontakt med Slikkepott kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å slå telefonnummeret 40 19 99 42 . De hjelper deg med alle forespørsler du har. Det er muligheter for og også ta kontakt med Slikkepott per e-post til knut@slikkepott.no

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Slikkepott ved å klikke på knappen under
Se flere rabattkoder

Lignende butikker

Cewe
Vistaprint
Norskhjem
Christiania Belysning
Kniveksperten
Hyttefeber
Åshild
Dekorama
Bad.no
MiniInTheBox
VidaXL
Milker
Superkul
Watski
Strim
Interflora
TrueStory
Marineonline
Knittingroom
TheChef
Members
Lagerpriser
Match.com
Freska
Bokklubben
Celis
Lets Deal
Karl Jensen
CVGuru
Fotoknudsen
Margaretha
Picture It
Bodum