Alle kategorier
Hjemmet

Slikkepott rabattkode 2024

Gyldige Slikkepott rabattkoder i

Slikkepott logo
Supersalg med opptil 90%
Slikkepott har alltid gode tilbud og i salgskategorien deres får du opptil 90% rabatt
Vis tilbud
Slikkepott logo
Spinn og vinn rabatt ?
Slikkepott har eget spinnehjul hvor du kan vinne rabatter.
Vis tilbud

Utløpte rabattkoder

Slikkepott rabattkoder for 2020

  • Utløpt:Black Friday: Nå kan du få rabatt på et stort utvalg produkter

Relaterte rabattkoder

Podimo logo
Mest populær
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Vis tilbud
Stormberg logo
15% rabatt på din ordre
Få 15% rabatt med rabattkode på alle ordre over 800 kr.

Om Slikkepott

Slikkepott tilbyr et komplett produktutvalg for hobbybakere og bakeglade. Du finner merker som Wilton, Cake Boss, Cacas, FunCakes og mange flere. Hvis du bruker en rabattkode kan du få ekstra gode rabatter og tilbud neste gang du handler bakeutstyr fra deres butikk. Du får åpent kjøp i hele 30 dager. Du finner over 3500 produkter innen baking i nettbutikken, og de prøver hele tiden å utvide sortimentet slik at du kan få den beste opplevelsen i Slikkepott sin nettbutikk. Stort utvalg for deg som elsker å bake Slikkepott er stedet for deg som elsker å bake og finner glede i bakeverk. På deres nettsider finner du over 3500 redskaper for å lage deilige bakverk. I deres nettbutikk er det produkter for både store og små, slik at hele familien kan ta del i bakeopplevelser. Bakerglede står i fokus i deres sortiment! Opplevelse og kreativitet setter grenser når det gjelder bakeglede og bakverk. Spiselig dekor, glitter og pynt finner du også i sortimentet til Slikkepott.no. Alltid et salg for bakeglade Du kan alltids spare noen kroner ved å se i tilbudskroken i nettbutikken. Her finner du tilbud og salg, selv uten en Slikkepott rabattkode om du ikke har det. Du finner produkter som er satt ned opptil 90%, så her kan du gjøre noen skikkelige gode kupp. Men vær rask - utvalget her endres daglig, og produktene pleier å gå raskt når de er på salg. Mange grunner til å shoppe hos Slikkepott For alle som er bakeglade er dettestedet, og med over 3500 ulike produkter finner du alltid noe som passer deg. Det er også andre grunner til å like deres nettbutikk, og noen av våre favoritter er: Alltid gratis frakt på ordre over 1000 kr. Alle lagervarer leveres raskt, og ofte mellom 1-3 dager. Alltid åpent kjøp i 30 dager. 100% norsk nettbutikk. Trygg og sikker betaling. Baking tilpasset anledning Du finner også bakeredskaper og tilbehør tilpasset hvilken anledning du skal bake for. En fargerik 17. mai kake i flaggets farger, konfirmasjonskake til den stolte konfirmanten, bryllup for de unge, Halloween og mye mer. Dersom du skal bake til viktige anledninger er det lurt å ha riktig og det beste bakeustyret og tilbehøret for å bli festdagens midtpunkt når det gjelder den kulinariske bakeverket. Du finner alt av det beste utstyret til den beste prisen i nettbutikken til Slikkepott.

Slikkepott frakt

Slikkepott lar deg få helt gratis levering dersom du shopper varer for dyrere pris enn 1000 kr. Kjøper du for over 1000 kr kr eliminerer du frakten og sparer noen kroner på kjøpesummen. For frakt som koster over minimum kjøpesum for fri frakt kalkuleres fraktkostnaden i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Derfor kan det lønne seg å handle for mer enn 1000 kr kr så du slipper å bruke noen kroner på fraktkostnaden du kan bruke andre steder.

Rabattkode hos Slikkepott?

Er du i nettbutikkens kasse og ser etter aktiv Slikkepott kode for april? Da er du funnet riktig plass! Her kan du finne oppdaterte og aktive Slikkepott tilbudskoder. Hver dag oppdaterer vi rabattkodene på denne siden slik at du ikke trenger å saumfare nettet for aktive koder daglig. Med det sparer du tid samtidig som det spares penger. Koder gir deg ekstra rabatter som en ofte kun finner på rabattkodesider, som bare er gyldige i en gitt tid. Finner endelig en Slikkepott kampanjekode gjør du lurt i å innløse denne innen nærmeste fremtid. Koder kan resultere i gratis frakt, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra vare. Det å aktivere kampanjekode er enkelt og du finner fremgangsmåte på Smartspart. Sjekk denne siden for aktiv rabattkode hos Slikkepott for eksklusive rabattkoder som betyr ekstra gode kampanjer! Her hjelper vi deg å få aktive Slikkepott rabattkoder som automatisk oppdateres hver eneste dag!

Bakeprodukter tilpasset deg

Baker du brød? Eller er du mer en Cupcake-fan? Når du går inn på "Velg hva du skal lage" på Slikkepott får du produkter tilpasset det du elsker å bake. Her finner du varer tilpasset akkurat dine bakepreferanser, enten det er brød, cupcakes, kaker, pai, makroner, smultringer og mye mer. Under kan du finne noen bakerverk du finner redskaper og tilbehør til: Brød Cake pops Cupcakes Donuts Pai Iskrem Kake Konfekt Makroner

Gjør kupp på bakeprodukter og redskaper

Bakerglede er noe alle skal kunne oppnå, uavhengig av lommeboka. I deres nettbutikk finner du alltid supre salg, med rabatter helt opp mot 90% på utvalgte produkter. Du trenger faktisk ikke alltid en egen Slikkepott rabattkode for å få de beste rabattene. Sjekk alltid salgene på deres nettside, så kan du spare mye penger. Husk at produktene og utvalget på salgsidene varierer hele tiden, så vær rask med å sikre deg dine bakeredskaper før de blir revet bort fra "hyllen".

Spinn hjul og vinn rabatter

Slikkepott har et eget hjul du kan spinne på for å vinne rabatter i deres nettbutikk. Når du spinner hjulet kan du vinne opptil 30% rabatt på valgfri ordre. Spinn hjulet og se om du kan bruke rabatter som rabattkode du også! Når du spinner hjulet bruker du e-posten din. Dermed får du også eksklusive rabattkoder og nyheter rett til din innboks.

Hvordan kontakter du Slikkepott kundeservice?

Har du behov for bistand, og kunne derfor trengt å snakke med Slikkepott kundeservice? Det kan enkelt la seg gjøre på deres nettbutikk. Der vil de hjelpe deg. Der vil du få informasjon om garanti, reklamasjon og frakt.

Hvordan aktivere en Slikkepott rabattkode?

Kopier en Slikkepott rabattkode. Plukk ut dine produkter fra deres nettbutikk. Når du er klar til å gjennomføre handelen, klikker du på "Kasse". Rett over dine produkter i handlevognen klikker du på "+ Rabattkode". Lim inn din rabattkode du kopierte tidligere og klikk "Legg til". Sjekk at du har oppnådd rabatt med kupongkoden. Med det har du aktivert en Slikkepott rabattkode.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Slikkepott ved å klikke på knappen under