Alle kategorier
Mat
SpisRiktig logo

SpisRiktig rabattkode

Gyldige SpisRiktig rabattkoder i september 2022

Besøk SpisRiktig
SpisRiktig logo
Prøvepakke med 5 middager
Vis tilbud

Relaterte rabattkoder

Strim logo
Mest populær
Prøv Strim helt gratis i 7 dager 📺
Vis tilbud
Daniel Wellington logo
10% på alt (også salg!)
Stormberg logo
15% rabatt på din ordre
EVO Fitness logo
14 dager gratis prøveperiode
Oslo Skin Lab logo
50% rabatt på The Solution

Om SpisRiktig

Spisriktig gir deg sunne, spiseklare middagsretter for deg som ønsker å leve sunnere - levert hjem på døren. Det er enkelt å bestille middagsretter fra Spisriktig.no, du velger en pakke som passer for deg og din familie, du får levert middagsrettene på søndag eller mandagskveld og du kan enkelt varme opp og nyte sunnere middager ut uken. Slik fungerer Spisriktig Velg din middagspakke: Velg din middagspakke som passer for deg eller din familie. Middagspakkene har ingen bindingstid. Du har flere middagsmenyer å velge mellom, som standard middag, Sunn & Lett, Lavkarbo, Vegetarpakken, Seniorpakken og Frosne middager. Deretter velger du antall voksne, antall barn og antall dager du vil ha middager for. Levering hjem på døren: Du får dine middagsretter levert hjem på døren søndag eller mandag kveld, og alle middagene er i denne leveringen. Nyt dine smakfulle middager: Alle middagene er spiseklare, og trenger kun å varmes opp for å spises. Menyer du kan velge mellom Du kan velge mellom middagsrettene: Standard middag: Ferske og sunne spiseklare middager for hele familien. Sunn & Lett: Middagsrett for deg som vil spise sunnere med færre kalorier og sunnere tilbehør. Lavkarbo: Perfekt for deg som ønsker lite karbohydrater og mindre kalorier, men velsmakende middager. Vegetarpakken: Egen vegetarpakke med forskjellige smakfulle vegetarmiddager. Seniorpakke: Middagspakke tilpasset for seniorer. Frosne middager: Passer perfekt for deg som ønsker dypfrosne middager. Kan leveres til hele Norge.

Rabattkode hos SpisRiktig?

Vil du spare penger i kassen og ser derfor etter aktiv SpisRiktig kode for september 2022? Da slipper du å jakte lenger, du har nemlig kommet på riktig rabattside! Smartspart hjelper deg å spare penger med oppdaterte og aktive SpisRiktig kampanjekoder. Daglig oppdaterer vi kodene her på Smartspart slik at du slipper å saumfare nettet for gyldige kampanjekoder daglig. Det sparer du tid på, samtidig som det spares penger. Tilbudskoder gjør at du sparer penger som en ofte kun finner på rabattkodesider, som ofte er gyldige i en viss periode. Har du funnet en oppdatert og gyldig SpisRiktig kupongkode gjør du lurt i å bruke denne så snart som mulig. Det er verdt å vite at rabattkoder kan bety fri frakt, rabatt på utvalgt produkt eller gave på kjøpet. Det å aktivere kode er lett og du finner ut på Smartspart. Sjekk alltid gyldig rabattkode på SpisRiktig for gode rabattkoder som resulterer i ekstra gode rabatter! Smartspart hjelper deg å finne aktive SpisRiktig koder som blir fornyet hver dag!

10% rabatt på din første bestilling

Få 10% rabatt på din første bestilling med en egen rabattkode fra Spisriktig. Rabatten gjelder kun 1 gang, så det er lurt å fylle opp bestillingen slik at du får mest ut av rabatten. Spisriktig rabattkode kan brukes på disse ulike menyene: Standard middag Sunn & Lett Lavkarbo Vegetarpakken Seniorpakke Frosne middager

Artikler om Mat

Hvordan kontakter du SpisRiktig kundeservice?

Har du behov for hjelp, og kunne derfor trengt å snakke med kundeservice hos SpisRiktig? Du kan enkelt gjøre det på deres hjemmeside. Der vil de være behjelpelig. Du vil du få informasjon om blant annet frakt, levering og angrerett.

Hvordan aktivere en SpisRiktig rabattkode?

Kopier en gyldig Spisriktig rabattkode. Velg ut dine middagsretter og gå til handlekurven når du er klar til å gjennomføre kjøpet. I feltet "Kupongkode" limer du inn rabattkoden du kopierte tidligere. Klikk "Bruk rabattkupong" for å aktivere koden. Husk å sjekke at alle rabatter er trukket fra. Gratulerer, du har nå aktivert og spart penger med en gyldig Spisriktig rabattkode.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som SpisRiktig ved å klikke på knappen under