Hjem
Bok
Tanum
Tanum logo

Tanum rabattkode

Gyldige Tanum rabattkoder for september 2021

BesĂžk nettside
Tanum logo
Vinn 500 kr til bĂžker
Hver uke kan du vinne bĂžker for 500 kr ved tilmelding til nyhetsbrevet til Tanum.
Tanum logo
300 bĂžker til 50 kr
Hos Tanum kan du velge blant 300 barnebĂžker til 50 kr.
Vis tilbud
Tanum logo
20% rabatt pÄ pensumbÞker
Tanum gir deg opptil 20% rabatt pÄ pensumbÞker.
Vis tilbud
Tanum logo
Pocket fra 69 kr
FĂ„ pocket fra bare 69 kr hos Tanum.
Vis tilbud
Tanum logo
50% rabatt pÄ boktitler
NÄ er det opptil 50% rabatt pÄ en rekke boktitler
Vis tilbud
Tanum logo
20% pÄ pensum
Tilbudet gjelder fagbĂžker for fagskole/universitet. Gjelder ikke fagbĂžker utgitt i 2021.
Vis tilbud

UtlĂžpte rabattkoder

Tanum logo
UtlĂžpt Gratis frakt hos Tanum med rabattkode
NÄ fÄr du gratis frakt hos Tanum med egen rabattkode
Tanum logo
UtlÞpt Studentkampanje- Opptil 20% rabatt og fri frakt pÄ pensumbÞker!
Studentkampanje- Opptil 20% rabatt og fri frakt pÄ pensumbÞker!
Tanum logo
UtlÞpt Supersalg til skolestart! 50% pÄ allt fra Beckman, drikkeflasker fra 99 kr, og notatbÞker fra 79 kr!
Supersalg til skolestart! 50% pÄ allt fra Beckman, drikkeflasker fra 99 kr, og notatbÞker fra 79 kr!
Tanum logo
UtlÞpt Sommersalg hos Tanum! Fyll opp feriesekken med de gode historiene i pocket - nÄ kun 99,- per bok!
Sommersalg hos Tanum! Fyll opp feriesekken med de gode historiene i pocket - nÄ kun 99,- per bok!
Tanum logo
UtlÞpt Black Friday: Opptil 60% avslag pÄ et stort utvalg varer
Black Friday har startet hos Tanum, og du kan spare mye penger pÄ ekstreme kupp. Denne fredagen betyr gode rabatter pÄ utvalgte varer, men vÊr raskt ute da butikkene har et begrenset antall produkter pÄ lager.
Tanum logo
UtlĂžpt Boksalg pĂ„ fjorĂ„rets bestselgere — opptil 80% rabatt!
Boksalg pĂ„ fjorĂ„rets bestselgere — opptil 80% rabatt!
Tanum logo
UtlĂžpt Det store barneboksalget. BarnebĂžker fra 49,-
Det store barneboksalget. BarnebĂžker fra 49,-

Hvordan aktivere en Tanum rabattkode?

 1. Kopier en gyldig Tanum rabattkode.
 2. Se gjennom deres store utvalg på bøker på nett og velg dine bøker.
 3. Klikk på symbolet for handlekurven øverst til høyre.
 4. Klikk på "Har du fått en rabattkode kan du legge den inn her".
 5. Lim inn rabattkoden og klikk "Aktiver" for å aktivere koden.
 6. Dobbeltsjekk at du har aktivert rabattkoden og fått rabatt.
 7. Sånn! Da har du oppnådd rabatt med en rabattkode fra Tanum. Enkelt, raskt og penger spart med en enkel kode.
Aktiver rabattkode

Rabattkode fra Tanum

Du kan spare mye penger på å bruke en Tanum rabattkode neste gang du handler bøker på nett.  Rabattkodene du finner her på Varejakten er alltid oppdatert og gir deg ekstra rabatter på ellers lave priser hos Tanum. Det er enkelt og raskt å bruke en rabattkode i deres nettbokhandel. Les mer om hvordan du kan bruke en rabattkode fra Tanum.

Om Tanum

Tanum er Norges ledende bokhandel og har historie helt tilbake til 1832. I dag er de en del av Cappelen Damm AS, og tilbyr alt av verdens bøker i alle sjangre og kategorier. Det finnes i dag 16 butikker av Tanum rundt om i Norge og er på nett en av Norges aller største nettbokhandlere. Det er i dag utstrakt bruk av bøker i den norske befolkningen, og statistikk viser at vi fortsatt foretrekker fysiske bøker fremfor e-bøker. Bruk en Tanum rabattkode for å få ytterlige rabatter ved neste handel. Deres nettbokhandel har alt av skjønnlitteratur og hobbybøker til fagpensum og lydbøker.

Hvorfor vi liker Tanum

Det er flere grunner til å like Tanum, og den aller største grunnen er deres enorme utvalg av bøker på nett. De har ofte rabatter og kampanjer som passer sesongen og populære sjangre og forfattere. Se etter en gyldig Tanum rabattkode for enda lavere priser og gode kampanjer. Her er noen av grunnene til å velge Tanum:
 • Rabatter og kampanjer tilpasset sesong og populære titler.
 • Fri frakt når du handler for 299 kr eller mer.
 • Betal med Vipps, noe som gjør handelen raskere.
 • 14 dager åpent kjøp med full returrett.

Tanum bokhandel

Tanum bokhandel ble først etablert på Karl Johan i Oslo, og er i dag deres hovedbutikk i Norge. Det finnes Tanum bokhandel på Byporten, Bryn, Bogstadveien, Nordre Gate i Trondheim og på Gardermoen flyplass. Tanum har bøker for alle i alle aldre, enten du er student i søken etter pensumbøker eller bare skal ha noen krimbøker å kose deg med. Folk flest foretrekker fortsatt bøker fremfor digitale bøker. Over 90 % av hele den norske befolkningen leste minst en bok i året som var, og 30 % av oss kjøper fysiske bøker fremfor e-bøker. Bøker har ikke gått av moten, ikke for eldre og ikke for yngre.

Billige pensumbøker på nett

Tanum er studentenes venn, både når det gjelder utvalg av pensumbøker og tilbud studenter får hos Tanum bokhandel. Hos Tanum får du billige sykepleiebøker, billige jusbøker, billige lærerbøker og mange andre fag og emner til beste pris. Tanum gir til og med 20 % rabatt på alle pensumbøker til deg som blir Student-Venn. Fra tid til annen kan du også vinne alle pensumbøkene du har bestilt hos Tanum. Det er lett å søke etter de pensumbøkene du leter etter. Du kan søke etter forfatter, tittel eller bruke språk som søkeord og verktøy. Få rabatt på pensumbøker ved bruk av Tanum rabattkode neste gang du handler.

Rabatt på skjønnlitteratur

Du kan finne absolutt alt av kategorier innen skjønnlitteraturen. Finn bøker av Lucinda Riley, Jojo Moyes, Lars Saabye Christensen og mange andre forfattere på tilbud. Eller hva med litt thriller og krim? Jo Nesbø, Camilla Läckberg og Pierre Lemaitre er nok kjente forfatternavn innad i krimsjangeren. Visste du at Maja Lunde og Jo Nesbø var bestselgende forfattere i 2017? Maja Lunde med pocketboken "Bienes historie" kommer på førsteplass over mest solgte pocketbok i 2017. Og Jo Nesbø sin "Tørst" var den mest solgte hardback boken i 2017.

Billige e-bøker til lesebrett, smarttelefon og nettbrett

Selv om de fleste av oss liker en fysisk bok, er det ingen tvil at e-bøker er blitt svært populære og ser ut til å være en stigende trend. En e-bok kan brukes på lesebrett, nettbrett og smartmobil, og er i utgangspunktet akkurat det samme som fysiske bøker bare på en digital plattform. Hos Tanum får du et bredt utvalg av e-bøker til dit lesebrett, nettbrett og mobil til svært lave priser. Nå får du alle de populære bøkene som e-bok, og kan leses på områder hvor det er lite lys tilgjengelig.

Rabattkode hos Tanum?

Er du en av mange som leter pÄ utallige rabattkodesider pÄ jakt etter gyldig Tanum kode for august 2021? Da slipper du Ä jakte mer, du har nemlig kommet pÄ rett plass! Vi pÄ Varejakten hjelper alle i jakten etter nye og gyldige Tanum kampanjekoder. Daglig oppdateres rabattkodene pÄ denne siden slik at du slipper Ä finne gyldige koder hver eneste dag. Det sparer du tid pÄ, samtidig som du sparer penger. Koder gir rabatt pÄ utvalgte produkter som en ofte ikke finner andre steder, som kun er gyldige i en gitt tid. Finner du en oppdatert og gyldig Tanum kode er det lurt Ä bruke denne innen nÊrmeste fremtid. Rabattkoder kan fra tid til annen kostnadsfri frakt, rabatter pÄ utvalgte produkter eller ekstra vare. Det Ä aktivere tilbudskode er enkelt og du kan finne guide pÄ hvordan du aktiverer her.

Frakt hos Tanum

Handler du for mer enn 299 kr hos Tanum sendes alt gratis og fraktfritt. For frakt på alle ordre under 299 kr er satsen 39 kr. Alle studentkunder får gratis frakt i periodene januar til februar og august til september.

Hvordan kontakter du Tanum kundeservice?

Kunne du trengt bistand med noe, og trenger derfor Ă„ snakke med kundeservice hos Tanum? Det kan du enkelt gjĂžre gjennom deres side. Der vil de hjelpe deg. Tanum kundeservice hjelper deg med blant annet frakt, levering og angrerett.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Tanum ved Ä klikke pÄ knappen under
Se flere rabattkoder

Lignende butikker

Adlibris
Bladkongen
Fabel
Norli
Storytel