Tanum logo

Tanum rabattkode

Gyldige Tanum rabattkoder for March 2021

Besøk Tanum >
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud

Utløpte rabattkoder

Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud

Hvordan aktivere en Tanum rabattkode?

 1. Kopier en gyldig Tanum rabattkode.
 2. Se gjennom deres store utvalg på bøker på nett og velg dine bøker.
 3. Klikk på symbolet for handlekurven øverst til høyre.
 4. Klikk på "Har du fått en rabattkode kan du legge den inn her".
 5. Lim inn rabattkoden og klikk "Aktiver" for å aktivere koden.
 6. Dobbeltsjekk at du har aktivert rabattkoden og fått rabatt.
 7. Sånn! Da har du oppnådd rabatt med en rabattkode fra Tanum. Enkelt, raskt og penger spart med en enkel kode.
Aktiver rabattkode

Rabattkode fra Tanum

Du kan spare mye penger på å bruke en Tanum rabattkode neste gang du handler bøker på nett.  Rabattkodene du finner her på Varejakten er alltid oppdatert og gir deg ekstra rabatter på ellers lave priser hos Tanum. Det er enkelt og raskt å bruke en rabattkode i deres nettbokhandel. Les mer om hvordan du kan bruke en rabattkode fra Tanum.

Om Tanum

Tanum er Norges ledende bokhandel og har historie helt tilbake til 1832. I dag er de en del av Cappelen Damm AS, og tilbyr alt av verdens bøker i alle sjangre og kategorier. Det finnes i dag 16 butikker av Tanum rundt om i Norge og er på nett en av Norges aller største nettbokhandlere. Det er i dag utstrakt bruk av bøker i den norske befolkningen, og statistikk viser at vi fortsatt foretrekker fysiske bøker fremfor e-bøker. Bruk en Tanum rabattkode for å få ytterlige rabatter ved neste handel. Deres nettbokhandel har alt av skjønnlitteratur og hobbybøker til fagpensum og lydbøker.

Hvorfor vi liker Tanum

Det er flere grunner til å like Tanum, og den aller største grunnen er deres enorme utvalg av bøker på nett. De har ofte rabatter og kampanjer som passer sesongen og populære sjangre og forfattere. Se etter en gyldig Tanum rabattkode for enda lavere priser og gode kampanjer. Her er noen av grunnene til å velge Tanum:
 • Rabatter og kampanjer tilpasset sesong og populære titler.
 • Fri frakt når du handler for 299 kr eller mer.
 • Betal med Vipps, noe som gjør handelen raskere.
 • 14 dager åpent kjøp med full returrett.

Tanum bokhandel

Tanum bokhandel ble først etablert på Karl Johan i Oslo, og er i dag deres hovedbutikk i Norge. Det finnes Tanum bokhandel på Byporten, Bryn, Bogstadveien, Nordre Gate i Trondheim og på Gardermoen flyplass. Tanum har bøker for alle i alle aldre, enten du er student i søken etter pensumbøker eller bare skal ha noen krimbøker å kose deg med. Folk flest foretrekker fortsatt bøker fremfor digitale bøker. Over 90 % av hele den norske befolkningen leste minst en bok i året som var, og 30 % av oss kjøper fysiske bøker fremfor e-bøker. Bøker har ikke gått av moten, ikke for eldre og ikke for yngre.

Billige pensumbøker på nett

Tanum er studentenes venn, både når det gjelder utvalg av pensumbøker og tilbud studenter får hos Tanum bokhandel. Hos Tanum får du billige sykepleiebøker, billige jusbøker, billige lærerbøker og mange andre fag og emner til beste pris. Tanum gir til og med 20 % rabatt på alle pensumbøker til deg som blir Student-Venn. Fra tid til annen kan du også vinne alle pensumbøkene du har bestilt hos Tanum. Det er lett å søke etter de pensumbøkene du leter etter. Du kan søke etter forfatter, tittel eller bruke språk som søkeord og verktøy. Få rabatt på pensumbøker ved bruk av Tanum rabattkode neste gang du handler.

Rabatt på skjønnlitteratur

Du kan finne absolutt alt av kategorier innen skjønnlitteraturen. Finn bøker av Lucinda Riley, Jojo Moyes, Lars Saabye Christensen og mange andre forfattere på tilbud. Eller hva med litt thriller og krim? Jo Nesbø, Camilla Läckberg og Pierre Lemaitre er nok kjente forfatternavn innad i krimsjangeren. Visste du at Maja Lunde og Jo Nesbø var bestselgende forfattere i 2017? Maja Lunde med pocketboken "Bienes historie" kommer på førsteplass over mest solgte pocketbok i 2017. Og Jo Nesbø sin "Tørst" var den mest solgte hardback boken i 2017.

Billige e-bøker til lesebrett, smarttelefon og nettbrett

Selv om de fleste av oss liker en fysisk bok, er det ingen tvil at e-bøker er blitt svært populære og ser ut til å være en stigende trend. En e-bok kan brukes på lesebrett, nettbrett og smartmobil, og er i utgangspunktet akkurat det samme som fysiske bøker bare på en digital plattform. Hos Tanum får du et bredt utvalg av e-bøker til dit lesebrett, nettbrett og mobil til svært lave priser. Nå får du alle de populære bøkene som e-bok, og kan leses på områder hvor det er lite lys tilgjengelig.

Rabattkode hos Tanum?

Jakter du etter aktiv Tanum kode for februar? Da har du nemlig funnet fram til riktig rabattside! Her på Varejakten gir vi deg nye og aktive Tanum tilbudskoder. Hver eneste dag oppdaterer vi rabattkodene på denne siden slik at du slipper å saumfare nettet for gyldige tilbudskoder daglig. Med det sparer du tid samtidig som du sparer penger. Rabattkoder gir deg ekstra rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, som bare er gyldige i en gitt tid. Ser du en ny Tanum kupongkode gjør du lurt i å bruke denne så fort som mulig. Det er verdt å tenke på at rabattkoder kan gi deg kostnadsfri frakt, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er enkelt og du finner guide på denne siden.

Frakt hos Tanum

Handler du for mer enn 299 kr hos Tanum sendes alt gratis og fraktfritt. For frakt på alle ordre under 299 kr er satsen 39 kr. Alle studentkunder får gratis frakt i periodene januar til februar og august til september.

Hvordan kontakter du Tanum kundeservice?

Har du behov for bistand, og kunne derfor trengt å kontakte kundeservice hos Tanum? Det kan du gjøre på deres side. Der vil de hjelpe deg. Du vil du få informasjon om blant annet frakt, levering og angrerett.

Vil du se flere rabattkoder?

Flere gyldige rabattkoder
Se flere rabattkoder

Lignende butikker