X-Life logo

X-Life rabattkode

Gyldige X-Life rabattkoder for March 2021

Besøk X-Life >
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud

Utløpte rabattkoder

Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud

Hvordan aktivere en X-Life rabattkode?

  1. Klikk på en rabattkode til venstre.
  2. Velg dine produkter fra X-Life sin nettbutikk.
  3. Når du er klar til å gjennomføre kjøpet klikker du på "Handlekurv" øverst til høyre.
  4. Under "Total", klikk på "Jeg har rabattkode".
  5. Legg din din gyldige X-Life rabattkode og klikk "Bruk rabatt".
  6. Rabattkoden er aktivert og du har akkurat spart penger. Enkelt og raskt!
Aktiver rabattkode

Bruk X-life sin Outlet

Du kan spare mye penger hos X-life uten å ha en egen rabattkode. Gå til X-life og naviger videre til Outlet. Her finner du salgsvarermed sterkt reduserte priser både for dame og herre. Let og sjekke outlet først - kanskje finner du akkurat det du leter etter til mye lavere pris! Husk at varene i outleten går fort, så det lønner seg å være rask på avtrekkeren. Du får også fri frakt dersom du handler over 800 kr. 

Om X-Life

Kundefordeler hos X-Life

X-Life har ekspertise på kvalitetsprodukter innen sport og treningsutstyr, og har sendt over 700 000 ordrer i Norge siden oppstarten. Det er tydelig at X-Life har fornøyde kunder, og de tilbyr alle gratis bytte og retur. Her er noen kundefordeler du får hos X-Life:
  • Ved handel for mer enn 500 kr får du gratis frakt.
  • X-Life har mellom 1-4 dagers levering.
  • Alltid gratis bytte og retur på ditt kjøp.

Rabattkode hos X-Life?

Har du gått gjennom rabattkodesider på jakt etter X-Life kupongkode for februar? Da trenger du ikke lete lenger, du har nemlig kommet til rett nettside! Her på Varejakten gir vi deg nye X-Life tilbudskoder. Hver eneste dag oppdaterer vi rabattkodene på denne siden slik at du ikke trenger å lete etter aktive tilbudskoder hver eneste dag. Med det sparer du tid samtidig som du sparer penger. Rabattkoder gjør at du sparer penger som en ofte kun finner på rabattkodesider, som kun er gyldige i en viss periode. Fant du en aktiv X-Life rabattkode er det lurt å aktivere denne så snart som mulig. Det er verdt å vite at kampanjekoder kan fra tid til annen gi deg gratis levering, rabatt på utvalgt produkt eller gave på kjøpet. Det å aktivere kode er enkelt og du kan finne fremgangsmåte på Varejakten.

Frakt hos X-Life

Du får gratis frakt på alle ordre over 800 kr. Handler du for mindre enn 49 kr hos X-life koster frakten fra 49 kr. Normal leveringstid hos X-life er mellom 1-4 virkedager.

Fri frakt hos X-life

Du får fri frakt på ordre hos X-life dersom du handler for mer enn 800 kr. Du har også gratis bytte dersom du skulle trenge det. Du får rask behandlingstid, og 90% av pakkene sendes samme virkedag som de bestilles i følge X-life selv.

Hvordan kontakter du X-Life kundeservice?

Trenger bistand med noe, og behov for å komme i kontakt med X-Life kundeservice? Du kan enkelt komme i kontakt ved å slå telefonnummeret 32 82 28 30. De gjør det de kan for å hjelpe deg med forespørsler du måtte ha. Du kan også ta kontakt med X-Life per e-mail til salg@x-life.no

Vil du se flere rabattkoder?

Flere gyldige rabattkoder
Se flere rabattkoder

Lignende butikker