XPLORA logo

XPLORA rabattkode

Gyldige XPLORA rabattkoder for March 2021

Besøk XPLORA >
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud

Utløpte rabattkoder

Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud
Laster inn dato
Laster inn
Laster innSe flere rabattkoder
Vis tilbud

Hvordan aktivere en XPLORA rabattkode?

  1. Klikk på et av tilbudene til venstre.
  2. Velg ditt abonnement i Xplora sin nettbutikk.
  3. I feltet "Kupongkode" limer du inn din gyldige rabattkode fra Xplora og klikk "Bruk rabattkupong".
  4. Sjekk at du har oppnådd rabatt med rabattkoden.
  5. Voila! Slik går du frem for å aktive en gyldig rabattkode fra Xplora.
Aktiver rabattkode

Smartklokke for barn

Xplora har som mål å fremme trygghet for barnet ditt. Barn skal leke, og de trenger det for å finne sin identitet. Da er det flott å kunne gi barna mulighet til det, samtidig som du slipper bekymringer. For barn trenger også trygghet, og det får de gjennom Xplora smartklokke tilpasset for barn. Du kan konfigurere sikre soner, som gjør at du får et varsel dersom barnet ditt forlater denne sonen. Sikre soner kan være skole og hjemmet. Du får med fri bruk i EU med Xplora smartklokke. Alle smartklokkene fra Xplora kommer med PepCall SIM-kort, og du får derfor med Roam Like Home i prisen.

Om XPLORA

En komplett mobiltelefon for barn

Xplora smartklokke fungerer akkurat som en mobiltelefon. Barnet får mulighet til å ringe og sende push-meldinger med mer. Du slipper bekymringer med innebygget GPS og WiFi. Xplora smartklokke tåler det meste, og har i tillegg vannavstøtende og robust design slik at barnet ditt kan leke uten å bekymre seg for å ødelegge Xplora. Dessuten kan to Xplora smartklokker ringe hverandre dersom begge foreldrene tillater det, og de kan ringes så mye de vil.

Mer enn 350.000 solgte Xplora smartklokker

Verden over er det solgt mer enn 350.000 Xplora smartklokker, og det er en garnti på at dette er en sikker og godt likt smartklokke. Xplora tilbyr god kundeservice om det skulle være noe spørsmål tilnyttet smartklokken eller andre henvendelser.

Rabattkode hos XPLORA?

Leter du på mange rabattkodesider på jakt etter XPLORA rabattkode for februar? Da har du funnet riktig sted! På denne nettsiden finner du alltids oppdaterte XPLORA kampanjekoder. Daglig oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å jakte gyldige tilbudskoder hver eneste dag. Det sparer du tid på, og i tillegg sparer du penger. Koder gir ekstra gode rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en viss periode. Har du omsider funnet en ny og aktiv XPLORA rabattkode gjør du lurt i å aktivere denne innen nærmeste fremtid. Husk at rabattkoder kan gi gratis frakt, rabatter på utvalgte produkter eller produkt på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er uproblematisk og du finner ut på Varejakten.

Frakt hos XPLORA

Alle bestillinger på Xplora leveres til ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Det tar vanligvis 1-3 virkedager før ordren er på ditt postkontor.

Hvordan kontakter du XPLORA kundeservice?

Trenger du å snakke med kundeservice hos XPLORA? Det kan enkelt og greit la seg gjøre ved å ta kontakt med XPLORA på epost til kundeservice@xplora.no De bistår deg og gir deg hjelpen du trenger. XPLORA kundeservice hjelper deg med frakt, levering og angrerett.

Vil du se flere rabattkoder?

Flere gyldige rabattkoder
Se flere rabattkoder

Lignende butikker