Alle kategorier
Klær og mote
Diamanthuset logo

Diamanthuset rabattkode

Gyldige Diamanthuset rabattkoder i

Diamanthuset logo
15% rabatt på diamantringer
Vis tilbud
Diamanthuset logo
Spar penger på bunadsølv
Vis tilbud

Utløpte rabattkoder

Diamanthuset rabattkoder for 2020

  • Utløpt:Alle gifteringer – 30%, Utvalgte forlovelsesringer – 20%

Relaterte rabattkoder

Podimo logo
Mest populær
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Vis tilbud
Stormberg logo
15% rabatt på din ordre

Om Diamanthuset

Diamanthuset er gullsmed på nett og er et familieselskap som streber etter å ha de beste produktene og de beste prisene på alt av ringer, øredobber, halssmykker, armbånd og mye mer. Du kan være trygg på at du får høy kvalitet, sikker handel, ekspertise og full returrett på handel hos Diamanthuset. Husk å se etter en aktive Diamanthuset rabattkode neste gang du handle gullsmedprodukter her. Medlem i Norges Gullsmedforbund Diamanthuset er medlem i Norges Gullsmedforbund, som gjør det trygt å handle sertifiserte ringer og smykker med diamanter. Med godkjente Diamantgraderere og diamantsertifikat når du kjøper diamanter kan du alltid være trygg på ditt kjøp fra Diamanthuset . De arbeider for faglig dyktighet og kontinuerlig kompetanseheving blant ansatte. Best på utvalg og best på pris Diamanthuset ble startet i 2005 og søker alltid etter å bli best på pris og utvalg. Som medlem i Norges Gullsmedforbund kan du være 100% trygg på at deres produkter holder høy kvalitet og deres ansatte har høy kompetanse.

Rabattkode hos Diamanthuset?

Er du på leit på rabattkodesider etter aktiv Diamanthuset tilbudskode for september? Da slipper du å kikke mer, du har nemlig funnet fram til rett plass! Vi på Smartspart hjelper alle i jakten etter nye Diamanthuset koder. Hver dag oppdaterer vi rabattkodene her på Smartspart slik at du ikke trenger å jakte gyldige koder hver eneste dag. Det sparer du tid på, samtidig som det spares penger. Kampanjekoder gir ekstra gode rabatter som en ofte ikke finner andre steder, som kun er gyldige i en gitt tid. Har du endelig kommet over en gyldig Diamanthuset tilbudskode er det lurt å bruke denne så raskt som mulig. Det er verdt å tenke på at koder kan gi fri frakt, ekstra rabatt eller gave på kjøpet. Det å aktivere tilbudskode er uproblematisk og du finner ut på Smartspart. Sjekk gyldig kode på Diamanthuset for ekstra rabattkoder som gir ekstra gode kampanjer! Her hjelper vi deg å finne aktive Diamanthuset rabattkoder som blir fornyet hver dag!

Fargegrader på diamanter

Diamanter kommer i ulike farger og disse fargene har egne grader kalt fargegrader. Under kan du få en oversikt over hva fargene betyr: R: River, usedvanlig hvit + D R: River, usedvanlig hvit + E TW: Top Wesselton, Sjelden hvit + F TW: Top Wesselton, Sjelden hvit + G W: Wesselton, Hvit H TCr: Top Crystal, Lett tonet hvit I Cr: Crystal, Lett tonet hvit J Tc: Top Cape, Tonet hvit K Tc: Top Cape, Tonet hvit L C: Cape, Tonet M til Z

Medlem i Norges Gullsmedforbund

Diamanthuset er medlem i Norges Gullsmedforbund, som er et samlet serviceapparat som arbeider for å ivareta brasnjens fagutdanninger, interansjonale samarbeid og etiske normer. Norges Gullsmedforbund er en trygghet for bransjen som gjør at også kundene får nyte godt av.

Spar penger på diamantringer og diamantøredobber

Med gullsmed på nett kan du spare penger på produkter som kan være dyrere i fysiske butikker. Gjør også kupp på gullringer, diamantarmbånd og mye mer med en gyldig Diamanthuset rabattkode.

Hvordan kontakter du Diamanthuset kundeservice?

Ønsker du hjelp med noe, og kunne derfor trengt å snakke med Diamanthuset kundeservice? Det kan enkelt la seg gjøre gjennom deres nettside. De bistår deg og gir deg hjelpen du trenger. Kundeservice hos Diamanthuset kan hjelpe deg med blant annet levering, frakt og angrerett.

Hvordan aktivere en Diamanthuset rabattkode?

Kopier din Diamanthuset rabattkode. Legg dine produkter i handlekurven og gå til kassen når du er klar. Klikk på "Har du en kupong?". I feltet limer du inn rabattkode/kupongkoden du kopierte tidligere. Klikk på "Bruk rabattkupong" for å aktivere. Husk å sjekke at din kode er aktivert og at du har fått rabatt. Gratulerer, du har nå aktivert en gyldig Diamanthuset rabattkode.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Diamanthuset ved å klikke på knappen under