Alle kategorier
Klær og mote

Diamanthuset rabattkode 2024

Gyldige Diamanthuset rabattkoder i

Diamanthuset logo
15% rabatt på diamantringer
Få 15% rabatt på utvalgte diamantringer fra Diamanthuset.
Vis tilbud
Diamanthuset logo
Spar penger på bunadsølv
Gjør kupp på bunadsølv hos Diamanthuset.
Vis tilbud

Utløpte rabattkoder

Diamanthuset rabattkoder for 2020

  • Utløpt:Alle gifteringer – 30%, Utvalgte forlovelsesringer – 20%

Relaterte rabattkoder

Podimo logo
Mest populær
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Vis tilbud
Stormberg logo
15% rabatt på din ordre
Få 15% rabatt med rabattkode på alle ordre over 800 kr.

Om Diamanthuset

Diamanthuset er gullsmed på nett og er et familieselskap som streber etter å ha de beste produktene og de beste prisene på alt av ringer, øredobber, halssmykker, armbånd og mye mer. Du kan være trygg på at du får høy kvalitet, sikker handel, ekspertise og full returrett på handel hos Diamanthuset. Husk å se etter en aktive Diamanthuset rabattkode neste gang du handle gullsmedprodukter her. Medlem i Norges Gullsmedforbund Diamanthuset er medlem i Norges Gullsmedforbund, som gjør det trygt å handle sertifiserte ringer og smykker med diamanter. Med godkjente Diamantgraderere og diamantsertifikat når du kjøper diamanter kan du alltid være trygg på ditt kjøp fra Diamanthuset . De arbeider for faglig dyktighet og kontinuerlig kompetanseheving blant ansatte. Best på utvalg og best på pris Diamanthuset ble startet i 2005 og søker alltid etter å bli best på pris og utvalg. Som medlem i Norges Gullsmedforbund kan du være 100% trygg på at deres produkter holder høy kvalitet og deres ansatte har høy kompetanse.

Rabattkode hos Diamanthuset?

Står du i kassen på nettbutikken og ser etter gyldig Diamanthuset tilbudskode for juni 2024? Da trenger du ikke lete lenger, du har nemlig funnet riktig nettside! Her finner du til enhver tid oppdaterte og aktive Diamanthuset kampanjekoder. Hver dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du slipper å saumfare nettet for gyldige rabattkoder daglig. Da sparer du tid, og i tillegg sparer du penger. Tilbudskoder gir ekstra gode rabatter som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, og ofte er de gyldige i en gitt tid. Finner endelig en oppdatert og aktiv Diamanthuset rabattkode gjør du lurt i å aktivere denne så snart som mulig. Det er verdt å vite at tilbudskoder kan resultere i kostnadsfri frakt, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra vare. Det å aktivere kode er enkelt og du kan finne guide på denne siden. Sjekk aktiv kode på Diamanthuset for ekstra rabattkoder som betyr at du som kunde får ekstra gode tilbud! Her på Smartspart gir vi deg gyldige Diamanthuset rabattkoder som oppdateres hver dag!

Fargegrader på diamanter

Diamanter kommer i ulike farger og disse fargene har egne grader kalt fargegrader. Under kan du få en oversikt over hva fargene betyr: R: River, usedvanlig hvit + D R: River, usedvanlig hvit + E TW: Top Wesselton, Sjelden hvit + F TW: Top Wesselton, Sjelden hvit + G W: Wesselton, Hvit H TCr: Top Crystal, Lett tonet hvit I Cr: Crystal, Lett tonet hvit J Tc: Top Cape, Tonet hvit K Tc: Top Cape, Tonet hvit L C: Cape, Tonet M til Z

Medlem i Norges Gullsmedforbund

Diamanthuset er medlem i Norges Gullsmedforbund, som er et samlet serviceapparat som arbeider for å ivareta brasnjens fagutdanninger, interansjonale samarbeid og etiske normer. Norges Gullsmedforbund er en trygghet for bransjen som gjør at også kundene får nyte godt av.

Spar penger på diamantringer og diamantøredobber

Med gullsmed på nett kan du spare penger på produkter som kan være dyrere i fysiske butikker. Gjør også kupp på gullringer, diamantarmbånd og mye mer med en gyldig Diamanthuset rabattkode.

Hvordan kontakter du Diamanthuset kundeservice?

Ønsker du hjelp med noe, og kunne derfor trengt å snakke med Diamanthuset kundeservice? Det kan enkelt la seg gjøre gjennom deres nettside. De bistår deg og gir deg hjelpen du trenger. Kundeservice hos Diamanthuset kan hjelpe deg med blant annet levering, frakt og angrerett.

Hvordan aktivere en Diamanthuset rabattkode?

Kopier din Diamanthuset rabattkode. Legg dine produkter i handlekurven og gå til kassen når du er klar. Klikk på "Har du en kupong?". I feltet limer du inn rabattkode/kupongkoden du kopierte tidligere. Klikk på "Bruk rabattkupong" for å aktivere. Husk å sjekke at din kode er aktivert og at du har fått rabatt. Gratulerer, du har nå aktivert en gyldig Diamanthuset rabattkode.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Diamanthuset ved å klikke på knappen under