Lensit logo

Lensit rabattkode

Gyldige Lensit rabattkoder for januar 2022

Besøk nettside
Lensit logo
7% on everything
Gyldig til søndag 27. februar 2022 - 1 måned igjen

7% on everything MOV 999 NOK

Lensit logo
10% rabatt på linser

Akkurat nå får du 10% rabatt på linser med rabattkode hos Lensit.

Lensit logo
Spar penger på linser

Kjøp linser på nett og spar opptil 50% rabatt sammenlignet med optikerpriser.

Vis tilbud >

Om Lensit

Lensit er ledende innen kontaktlinser på nett i Norge. Du finner dagslinser, månedslinser, døgnlinser, progressive linser og linser på tilbud hos Lensit. Du finner også en rekke tilbehør til linsene dine, som linsevæske og etuier for oppbevaring. Synsam, Specsavers og Brilleland er noen av mange merker du finner i nettbutikken til Lensit.no. Lensit kan tilby kontaktlinser til lave priser på nettet. De selger anerkjente originale linser til faste tilbud,. Biofinity, BioMedics, Biotrue, Purevision og Acuvue er noen kjente varemerker som Lensit lagerfører i sitt sortiment.

Rabattkode hos Lensit?

Ønsker du å spare penger raskt og ser etter aktiv Lensit tilbudskode for januar 2022? Da trenger du ikke å lete mer, du har ankommet riktig sted! På denne nettsiden finner du alltid nye Lensit rabattkoder. Hver eneste dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du ikke trenger å lete etter aktive tilbudskoder hver eneste dag. Med det sparer du tid samtidig som du sparer penger. Koder gjør at du sparer penger som du vanligvis ikke finner andre steder, og ofte er de gyldige i en viss periode. Har du endelig en oppdatert Lensit kampanjekode kan det være lurt å innløse denne innen nærmeste fremtid. Husk at koder kan fra tid til annen bety fri levering, ekstra rabatt eller ekstra produkt. Det å aktivere kode er lett og du finner guide på denne siden.

Hvordan aktivere en Lensit rabattkode?

Klikk på rabattkode eller tilbud over. Se gjennom Lensit sitt store utvalg av linser på nett. Når du har lagt dine produkter i handlekurven klikker du på "Til kassen" øverst til høyre. Se etter "Skriv inn gavekortkode her!". Lim inn din gyldige Lensit rabattkode her og klikk "Ok". Sjekk at du har innløst og aktivert rabattkoden ved å sjekke rabatt. Slik! Med det har du akkurat aktivert en gyldig rabattkode fra Lensit. Penger spart!

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Lensit ved å klikke på knappen under