Alle kategorier
Interiør

Lunehjem rabattkode 2024

Gyldige Lunehjem rabattkoder i

Her var det ingen aktive rabattkoder eller tilbud

Relaterte rabattkoder

Podimo logo
Mest populær
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Prøv Podimo gratis i 45 dager!
Vis tilbud
Stormberg logo
15% rabatt på din ordre
Få 15% rabatt med rabattkode på alle ordre over 800 kr.

Utløpte rabattkoder

Lunehjem rabattkoder for 2020

  • Utløpt:Black Friday: Nå kan du få rabatt på et stort utvalg varer

Lunehjem rabattkoder for 2019

  • Utløpt:Black Friday: 15% rabatt på belysning
  • Utløpt:Gjør kupp julen 2019

Om Lunehjem

Lunehjem ble etablert i 2005 og har siden da opparbeidet seg en stor kundebase med fornøyde kunder. Deres nettbutikk var den første rene nettbutikken med fokus på interiør i Norge. Her tilbys det en god og trygg opplevelse når du handler. De har også fått priser for årets beste nettbutikk og har et eget showroom i Tønsberg. Se etter en gyldig Lunehjem rabattkode for ekstra rabatter ved neste handel. I deres nettbutikk foksueres det på skandinavisk interiør og design, og søker alltid å være den første aktøren når det kommer nye trender. Kvalitet i sortimentet er viktig, og de har et sortiment som fokuserer på nettopp det - produkter som skal vare i mange år og som man kan omgi seg med. Du får alltid 30 dagers åpent kjøp og du finner hele 75 merkevarer i nettbutikken. Hvorfor handle designinteriør fra Lunehjem Lunehjem har mer enn 15 års erfaring på skandinavisk design og interiør, og samarbeider med en rekke kjente merkenavn som GUBI, &tradition, HAY, String, Muuto, Northern Lightning og mange flere! Det er med andre ord ikke noe å si på erfaringen og tilliten Lunehjem har opparbeidet seg på disse årene. Men det er enda flere grunner til å legge interiørhandelen til nettbutikken deres, og her er noen av de tingene vi elsker med deres nettbutikk: 30 dagers åpent kjøp. 15 års erfaring innen designinteriørsegmentet. Gratis frakt ved kjøp for over 900 kr. Rask levering på produkter i nettbutikken. Alltid oppdaterte priser, salg, rabattkoder og kampanjer som passer sesongen.

Lunehjem frakt

Lunehjem lar deg få fri frakt om du kjøper for høyere pris enn 900 kr. Kjøper du for over 900 kr kr unngår du frakten og sparer noen ekstra kroner på kjøpet ditt. For frakt som koster over gratis frakt terskelen kalkuleres fraktkostnaden i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det skal lønne seg å handle for mer enn 900 kr kr så du slipper å bruke noen ekstra kroner på frakten du kan bruke andre steder.

Rabattkode hos Lunehjem?

På kikk etter gyldig Lunehjem kode for juni 2024? Da er du kommet til riktig sted! På denne nettsiden sparer du alltids mye penger med aktive Lunehjem kampanjekoder. Hver dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du slipper å finne aktive rabattkoder daglig. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, og i tillegg sparer du penger. Kampanjekoder gjør at du sparer penger som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, som bare er gyldige i en gitt tid. Finner endelig en ny og aktiv Lunehjem kampanjekode gjør du lurt i å innløse denne så fort som mulig. Kampanjekoder kan gi fri frakt, rabatt på utvalgt produkt eller gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er lett og du finner guide på Smartspart. Sjekk denne siden for aktiv rabattkode på Lunehjem for eksklusive rabattkoder hvilket gir ekstra gode kampanjer! Her hjelper vi deg å finne gyldige Lunehjem rabattkoder som blir oppdatert hver dag!

Følg med etter Lunehjem rabattkode

Fra tid til annen dukker det opp rabattkoder fra nettbutikken deres. Noen av disse rabattkodene gjør at du kan spare mye penger på store kjøp. Lunehjem rabattkode gjør at du kan spare mer penger på store innkjøp, som designmøbler og interiør. Derfor bør du sjekke etter rabattkoder neste gang du handler herifra.

Hvordan kontakter du Lunehjem kundeservice?

Lurer du på noe, og kunne derfor trengt å kontakte kundeservice hos Lunehjem? Du kan enkelt gjøre det gjennom deres nettside. Der vil de hjelpe deg. Kundeservice hos Lunehjem kan hjelpe deg med levering, frakt og angrerett.

Hvordan aktivere en Lunehjem rabattkode?

Kopier en gyldig Lunehjem rabattkode. Fullfør handelen ved å gå til handlekurven og lim inn koden. Lim inn koden i feltet for rabattkoder for å bruke rabattkoden. Sjekk at du har brukt rabattkoden og at rabatten er tatt med i kassen. Med det har du aktivert en aktiv Lunehjem rabattkode og spart penger!

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori som Lunehjem ved å klikke på knappen under